Witam,
Mam prośbę do użytkowników aparatu Canon 7D o sprawdzenie, czy przycisk SET obraca się o mniej więcej 30 stopni (bez obracania pokrętła szybkiej kontroli). Nie wiem, czy tak powinno być, stąd to pytanie.
Sławek
Witam,
Mam prośbę do użytkowników aparatu Canon 7D o sprawdzenie, czy przycisk SET obraca się o mniej więcej 30 stopni (bez obracania pokrętła szybkiej kontroli). Nie wiem, czy tak powinno być, stąd to pytanie.
Sławek
Canon 7D, Canon 350D, różne obiektywy
Dziękuję za odpowiedź. Dookoła obraca się tylko razem z pokrętłem szybkiej kontroli, a bez niego ma jakby taki luz 30 stopni.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Słusznie słusznie.... teraz nalezy sprawdzic BF/FF nastepnie policzyc ilosc martwych pixeli na matrycy. Kolejna rzecza jaka bym sie zainteresowal to problem doboru odpowiedniego zamiennika gripa i akumlatorow, bo przeciez wiadomo ze kwestia doboru odpowiednio szybkiej karty CF moze chwile poczekac....
:/
--
Pozdrawiam
Krzysztof Zagórski
Pierwszy raz mam do czynienia z takim aparatem, stąd to może nieco dziwne pytanie.
Pozdrawiam
Trochę zaufania do sprzętu.![]()
GG: 538295
SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane