a na moje 8 cm...odleglosci miedzy kasetami: 10 cm
a na moim zdjeciu odleglosc ok 7 cm miedzy lalkami!
ufff... ok...
lalki ladne, ladne swiatlo, ciekawie pomyslane itp. itd. brawa dla autora, ale sorry, to zdjecie nie jest argumentem na glebie ostrosci...
zrobilem swoje takie by bylo to (glebie) najlepiej widac i przy swietle slabym ale czytelnym... ok?
dobra... szkoda czasu.. nie chce udowadniac nikomu wyzszosci Św. Wielkiejnocy nad Św. B. Narodzenia (zreszta to jest oczywiste - doslownie i w przenośni), tylko uwazam że 300d jest aparatem dobrym, ale majacym sporo dosc bolesnych wad. Licze na to ze pojawi sie jego nastepca i mam nadzieje ze C. porawi to co spieprzył (to tak choc minimalnie w topicu by siedzialo, choć mowa o 10d, a tematyke 300d nie ja zaczalem).
I tyle.
Jak chcesz to zrob podobne jak moje - porownamy i mozemy dyskutowac o nich, domyslam sie ze bedzie lepsze i ok (odleglosci miedzy przedmiotami podalem, jak chcesz moc i odleglosc lampki - służę).
Ale domyslam sie że choćby człowiek stanąl na głowie na czubku góry to i tak bedzie beeeee.. bo to forum Canona i najmniejsza krytyka (choc uwazam konstruktywna i poparta argumentami) jest niemile widziana. Polecam chocby listy na znanym zapewnie dpreview.com: cytuje z pamieci w wolnym tlumaczeniu to co ostatnio wyczytalem: "Oly8080 jest bdb do zdjec wide i w plenerze, a Nikon D70 (przepraszam) do tele, portretow i w b. slabym swietle - i podpisuje sie pod tym obiema recami i wszystkimi placyma tyle ze D70 smialo bym zastapil takze 300D ale z dobrym obiektywem, nie kitem oczywiscie - dla dociekliwych sluze linkiem
pozdrawiam
P.