Zamieszczone przez Przemek Białek
kitowe szkło, 24-85, 28-135, 75-300, bez różnicy, niezaleznie co włożę efekt jest ten sam
i nie ma znaczenia, że to gówniane szkła, bo aparat jest własnie do takich szkieł zaprojektowany i powinien z nimi wspólpracować
słuchaj, ja wiem jak się robi zdjęcia i nie musisz mi pokazywać, że tym aparatem da się robić zdjęcia, gdyby tak nie było, już dawno bym się go pozbył, chodzi o to, że robienie nim zdjęć nie należy do przyjemności, trzeba się do tego przyłozyć w wiekszym stopniu niż do aparatu, jaki miałem poprzednio i to mnie w****
biorąc pod uwagą postęp technologiczny jaki miał miejsce od wyprodukowania EOSa 100 i cenę jaką zapłaciłem za 300D oczekiwałem dużo lepszego aparatu,
nie jestem typem osoby, która jest zadowolona z tego co ma niezależnie jaki to szajs i dziękuje za to co niedziela w kościele, jestem z tych którzy płacą i wymagają, a jak ich wymagania nie są spełnione, to narzekają, a to nie jest złe, bo inaczej, jak już pisałem, wykuwałbyś dalej zdjęcia żony jak Fred Flinstone
szkoda gadania, nikt nikogo nie przekona i nie ma takiej potrzeby
P.S.
a tak na marginesie, skoro rzucasz już linkami, zobacz co na TYM zdjęciu jest najbardziej ostre, kolejne także nie jest lepsze