Cytat Zamieszczone przez kodar Zobacz posta
Super! "Czasem fotkuję śluby"... A ja do tej pory myślałem, że to ciężka i odpowiedzialna praca...

Zamiast kupować taki badziewny aparat (1DMarkIII), który nie posiada tak "niezbędnej" funkcji, może lepiej zatrudnić do focenia jakiegoś "pro", doliczać marżę i sprzedawać jak swoje Na pewno lepiej dla klientów.
Nie bardzo rozumiem po co ten sarkazm. Niestety na tym forum jest sporo ludzi którzy są tak bardzo PRO, że na innych patrzą chyba za bardzo z góry.

Wydaje mi się że pomysł jest dobry.
Jak wcześniej wspomniałem sam nie uważam się za PRO, określając siebie omijam to słowo szerokim łukiem - miło jak czasem klient tak o mnie powie, ale zdjęcia nap. ślub - ciemny kościół - z fleszem są "bezpieczniejsze", bez - mniej "bezpieczne" za to mające lepszy "klimat".
Wiemy że sama przysięga to tylko kilkadziesiąt sekund i nie ma tu czasu na wielkie kombinacje.
Dlatego seria skonfigurowana przez siebie ułatwiłaby tą ..."ciężką i odpowiedzialną pracę"... jak napisał kolega powyżej.
Technicznie mój pomysł jest chyba wykonalny - to w/g mnie kwestia softu.
Moje pytanko do PRO. Czy skorzystałbyś z takiej opcji, gdyby była dostępna w Twojej puszce?
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim, którzy zabrali głos.