Ze wzgledu na swoją sztywność, ta taśma nie jest wcale taka łatwa w oklejaniu powierzchni innych niż walcowate.(Za to bardzo łatwo się odkleja wtedy, kiedy tego chcemy). Akurat zaklejenie czerwonego paska, naprawdę nastręcza problemu. Ale w 24-70L jest już zdecydowanie łatwiej.![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ano jakoś trza posty "nabijać"![]()
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
A jak z klejem od tasmy w temperaturach 40-50 stopni + atak słońca?
Na razie chyba mój obiektyw nie był narażony na temperatury wyższe niż 40 stopni. Póki co, tasma i klej zachowuja sie dobrze. Ta tasma jest używana np. w teatrach do podklejania elementów scenografii, czy "wiazania" kabli scenicznych. Więc generalnie nie jest to bylejaka taśma. Dobrze się trzyma ale równiez łatwo odkleja nie pozostawiając wiekszych śladów.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Moim zdaniem osiągnął cel, w zacienionych pomieszczeniach (kino, teatr) nie wali obiektywem po oczach.
Ja kiedyś widziałem gościa który obiektyw przyowdział we wdzianko. Do tejpory zastanawiałem cię co on chciał przez to uzyskać, a tu proszę.