Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: 70-200 f/2.8 L IS - ostrość godna L-ki??

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    bialystok

Domyślnie

ja proponuję serwis...
    nie wiem/nie sprawdzałem jak wyostrzyłeś zdjęcie, ani dodatkowych aspektów obróbki, ale....

wzorując się na uszkodzeniu mojego 100-400L śmiem twierdzić,że masz problem z IS.
    moja pompka podobnie, niby ostrość w punkcie, a ostrości niet!
    szkoda, że dopiero po czasie gwarancji zaczęło mi to dopiekać. ja stary dureń , od trzydziestu paru lat łażący z aparatem wmówiłem sobie, że muszę "nauczyć się tego obiektywu" - problem wyniknął i teraz dopiero się "gimnastykuję" i uczę!

moja 70-200/2.8L jest w takich przypadkach ostra ,o ile nie dam ciała z czasem i zdjęcie nie jest poruszone.
    w większości jednak nie. jakaś praktyka w tych paru latach fotografowania się wytworzyła...
    dla mnie mydełko i serwis!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ja proponuję serwis...
    nie wiem/nie sprawdzałem jak wyostrzyłeś zdjęcie, ani dodatkowych aspektów obróbki, ale....

wzorując się na uszkodzeniu mojego 100-400L śmiem twierdzić,że masz problem z IS.
    moja pompka podobnie, niby ostrość w punkcie, a ostrości niet!
    szkoda, że dopiero po czasie gwarancji zaczęło mi to dopiekać. ja stary dureń , od trzydziestu paru lat łażący z aparatem wmówiłem sobie, że muszę "nauczyć się tego obiektywu" - problem wyniknął i teraz dopiero się "gimnastykuję" i uczę!

moja 70-200/2.8L jest w takich przypadkach ostra ,o ile nie dam ciała z czasem i zdjęcie nie jest poruszone.
    w większości jednak nie. jakaś praktyka w tych paru latach fotografowania się wytworzyła...
    dla mnie mydełko i serwis!
    Ostatnio edytowane przez krisv740 ; 17-04-2010 o 11:24 Powód: Automerged Doublepost
    canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?

Uprawnienia umieszczania postów