Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: A75, ale gdzie?

Mieszany widok

vera
    Guest

Domyślnie A75, ale gdzie?

Witam,
    wiem już że chcę kupić A75 i wiem że najtaniej na necie. Ceny są niezłe na kilku stronach, jak do tej pory najniższa pod adresem: http://www.pixmania.com/pl/pl/41081/...che=accessoire
    Mam pytanie: czy ktoś z was kupował coś pod tym adresem? Potrzebuję informacji co to za sklep, tym bardziej że płacę kartą albo przelewem, a dopiero wtedy oni ślą do mie paczkę. Proszę o info jesli ktokolwiek cokolwiek wi na temat tego sklepu. Dzięki![/b]

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

tu tez jest tanio
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28686591
    ( to nie ja zeby nie bylo )
    dSLR + coś tam...

Dopiero zaczyna Awatar egzor
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Ja mam złe doświadczenia z zakupem aparatu przez internet. Kidy się zdecydowałem na zakup A60 to znalazłem w sklepie internetowym ten aparacik za 999 zł + 128 CF KINGSTON Gratis. Zamówiłem i Czekałem, czekałem... W międzyczasie dostawałem dziwne komunikaty dotyczące mojego zamówienia: ... twoje zamówienie zmieniło status na: oczekuje, anulowano, przyjęto... Po miesiącu się zdenerwowałem i kupiłem aparat w Sklepie (FOTOJOER – jest taka sieć, przynajmniej na Śląsku) za 899,00 zł a kartę dokupiłem 256 MB za 199,00 na Allegro !
    Pozdrawiam
    Egzor
    -----------
    Ja mam: Canon A60; CF 16+64+256 MB; dobre chęci

Barthezz
    Guest

Domyślnie

a ja tydzien temu kupilem z Allegro A80 za 1400zl

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Wszystkie cyfrowki jakie mialem ( okolo 8 ) kupowalem na allegro. Nigdy zadnych problemow. Tylko ZAWSZE u osob ktore maja bardzo duzo pozytywow i to nie za jakies tapetki i naklejki po 1zl. Kilka odebralem sam a kilka przyslano mi.
    dSLR + coś tam...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pixmania to dobry, znany i polecany sklep. Podobne i rowniez tanie to: agito.com.pl , foto-raj.pl .

Dopiero zaczyna Awatar egzor
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Mnie też ktoś na tym forum polecił ten "felerny sklep" (e-cyfrowe.pl) ! Może miałem pecha (!?!)...
    Pozdrawiam
    Egzor
    -----------
    Ja mam: Canon A60; CF 16+64+256 MB; dobre chęci

Coś już napisał
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

A ja kupowałem dwa Canony (A80 i S50) w Media Markt - jakoś nie lubie sklepów internetowych czy allegro do kupowania drogiego sprzętu. Jakieś akcesoria to tak.
    Najtaniej to pewnie tam nie jest ale widze co kupuje i mam od ręki a nie muszę czekać.
    .:: CANON G5 :: CF Lexar 128 MB :: SanDisk Ultra II 1GB ::.
    >>plfoto<<

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MichałJ
    A ja kupowałem dwa Canony (A80 i S50) w Media Markt - jakoś nie lubie sklepów internetowych czy allegro do kupowania drogiego sprzętu. Jakieś akcesoria to tak.
    Najtaniej to pewnie tam nie jest ale widze co kupuje i mam od ręki a nie muszę czekać.
    Ja mam taki bonus ze wiele sklepow internetowych ma siedzibe w Warszawie, podobnie wielu sprzedawcow z Allegro, podobnie jest jeszcze gielda przy Stodole.
    Najlepiej wychodza sklepy internetowe - zamawiam w sklepie, mowie ze place przy odbiorze a na odbior umawiam sie osobisty - placac dopiero po obejrzeniu sprzetu

Coś już napisał Awatar Kostek
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Swojego A75 kupowałem w sklepie www.proline.pl. Skelpik wg mnie bardzo w porządku. Na sprzęt czekałem niecałe dwa dni.
    Pozdrawiam
    Kostek

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów