Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: A75, ale gdzie?

kilazz
    Guest

Domyślnie

Zapraszam
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29169480
    jest okazja nabyc a75 w cenie uzywanego a70, w najblizszym czasie raczej taniej nie bedzie nigdzie.

adammail75
    Guest

Domyślnie

Dobre!
    Stan: nowy, nieużywany
    Foto: he he zobaczcie sami.........

Początki nałogu Awatar santiblue
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Wyglada jak by z pociagu wypadl..... jak Ty go wiozles ze sie tak obtarl?!
    dSLR + coś tam...

kilazz
    Guest

Domyślnie

Dobre!
    Stan: nowy, nieużywany
    Foto: he he zobaczcie sami.........
    Jezeli masz jakies watpliwosci to zapraszam do obejrzenia. Rysy nie pochodza od uzywania, aparat jest calkowicie nowy, folia na lcd, przebieg 3 zdjecia wykonane przeze mnie dla sprawdzenia czy wszystko ok. Cena jak widac uwzglednia rysy.

Coś już napisał Awatar Kostek
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

To chyba miał jakiś crash test fabrycznie wykonany No chyba że Canon teraz takie poobijane na rynek wypuszcza
    Pozdrawiam
    Kostek

kilazz
    Guest

Domyślnie

Na allegro jest wielu sprzedawcow canonow, po co mam dobijac do stawki i z nimi konkurowac?

Jest sporo ludzi ktorym potrzebny jest aparat do robienia fotek a nie szpanowania, wiec ja mam dla nich idealna oferte. Zdjecia robia takie same a pieniadze zostaja w kieszeni

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kilazz
    Zdjecia robia takie same a pieniadze zostaja w kieszeni
    Wielu ludzi ocenia jakosc aparatu i jego stan techniczny po wygladzie. Patrzac na poobijany wyglad aparatu ewentualny kupujacy bedzie mial o wiele mniejsza pewnosc ze "robi takie same fotki" jak nowka.
    Nie chodzi o szpanowanie nieskazitelnym wygladem, a raczej ogolne i wg mnie rozsadne podejscie : aparat zarysowany/poobijany = uszkodzony/uzywany = jest spore ryzyko ze zle bedzie robil fotki (wystarczy minimalne przesuniecie soczewki), jesli dodatkowo mimo wygladu sprzedawca zapewnia ze jest nowy to nie ufac sprzedawcy.

Ja szczerze mowiac gdybym chcial kupic nowy aparat, sprzedawca zapewnialby ze jest nowy a zobaczyl taki stan jak tego na fotce to przylepilbym mocno negatywna metke sprzedawcy i wiecej z takim sciemniaczem nie robil interesow.
    Po prostu nie da sie uwierzyc na slowo gdy oczy przecza wyraznie temu ze jest to sprzet nowy.

Wg mnie to sprzet powystawowy sprzedawany jako nowy... a kilazz po prostu zarzucil kolejna scieme na tym forum (jak to z instrukcjami "oddaje, ale nie za darmo, ale nie sprzedaje" ).

kilazz
    Guest

Domyślnie

Jak zwykle masz absolutną rację...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kilazz
    Jak zwykle masz absolutną rację...
    A twoj sarkazm zaczyna byc niemily .

kilazz
    Guest

Domyślnie

Uznalem, ze lepiej nie wdawac sie w dyskusje.

Ja stwierdze ze nazywam sie Marcin a ty mi i tak udowodnisz ze jestem Krzysztof...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów