Zapraszam
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29169480
jest okazja nabyc a75 w cenie uzywanego a70, w najblizszym czasie raczej taniej nie bedzie nigdzie.
Zapraszam
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29169480
jest okazja nabyc a75 w cenie uzywanego a70, w najblizszym czasie raczej taniej nie bedzie nigdzie.
Dobre!
Stan: nowy, nieużywany
Foto: he he zobaczcie sami.........
Wyglada jak by z pociagu wypadl..... jak Ty go wiozles ze sie tak obtarl?!
dSLR + coś tam...
Jezeli masz jakies watpliwosci to zapraszam do obejrzenia. Rysy nie pochodza od uzywania, aparat jest calkowicie nowy, folia na lcd, przebieg 3 zdjecia wykonane przeze mnie dla sprawdzenia czy wszystko ok. Cena jak widac uwzglednia rysy.Dobre!
Stan: nowy, nieużywany
Foto: he he zobaczcie sami.........
To chyba miał jakiś crash test fabrycznie wykonanyNo chyba że Canon teraz takie poobijane na rynek wypuszcza
![]()
Pozdrawiam
Kostek
Na allegro jest wielu sprzedawcow canonow, po co mam dobijac do stawki i z nimi konkurowac?
Jest sporo ludzi ktorym potrzebny jest aparat do robienia fotek a nie szpanowania, wiec ja mam dla nich idealna oferte. Zdjecia robia takie same a pieniadze zostaja w kieszeni
Wielu ludzi ocenia jakosc aparatu i jego stan techniczny po wygladzie. Patrzac na poobijany wyglad aparatu ewentualny kupujacy bedzie mial o wiele mniejsza pewnosc ze "robi takie same fotki" jak nowka.Zamieszczone przez kilazz
Nie chodzi o szpanowanie nieskazitelnym wygladem, a raczej ogolne i wg mnie rozsadne podejscie : aparat zarysowany/poobijany = uszkodzony/uzywany = jest spore ryzyko ze zle bedzie robil fotki (wystarczy minimalne przesuniecie soczewki), jesli dodatkowo mimo wygladu sprzedawca zapewnia ze jest nowy to nie ufac sprzedawcy.
Ja szczerze mowiac gdybym chcial kupic nowy aparat, sprzedawca zapewnialby ze jest nowy a zobaczyl taki stan jak tego na fotce to przylepilbym mocno negatywna metke sprzedawcy i wiecej z takim sciemniaczem nie robil interesow.
Po prostu nie da sie uwierzyc na slowo gdy oczy przecza wyraznie temu ze jest to sprzet nowy.
Wg mnie to sprzet powystawowy sprzedawany jako nowy... a kilazz po prostu zarzucil kolejna scieme na tym forum (jak to z instrukcjami "oddaje, ale nie za darmo, ale nie sprzedaje").
Jak zwykle masz absolutną rację...
A twoj sarkazm zaczyna byc niemilyZamieszczone przez kilazz
.
Uznalem, ze lepiej nie wdawac sie w dyskusje.
Ja stwierdze ze nazywam sie Marcin a ty mi i tak udowodnisz ze jestem Krzysztof...