Podczas gdy ja przeżywałem jedne z piękniejszych chwil w moim życiu i trzymałem w sklepie 1dsIII, moja dziewczyna powiedziała ze ten aparat jest za duży i taki niekształtny...
Dlatego ja zostaje przy 5dII
Podczas gdy ja przeżywałem jedne z piękniejszych chwil w moim życiu i trzymałem w sklepie 1dsIII, moja dziewczyna powiedziała ze ten aparat jest za duży i taki niekształtny...
Dlatego ja zostaje przy 5dII
5d II | 6d | S14 2.8 | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EXII x2
Ahaha skąd ja to znam szukałem 2go body bo jakoś człowiek lepiej śpi jak ma dwa
Decyzja zapadła na 1dsmk2 czyli bez szaleństw lecz moja lepsza polowa powiedziała to samo patric89 za duży i takie tam.
W planach było ze miała go używać skończyło się na 5dmk2.
Darek
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
punk widzenia zależy od punktu siedzenia !
Widziałem może ze 2 laski które używały dsow reszta wole jednak mniejsze body, jak pojedziesz z 1d na wakacje zrozumiesz ich punkt tez.
a wracając do tematu to brał bym 1dmk2 Z N lub bez ale mk2 mk1 to już dziadek.
popatrz ze body ma być jako backup wiec jak przyjdzie coś wydrukować dużego to może być problem
Edit again
mi czasami z 10mpx brakowało ,
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 18-04-2010 o 10:38 Powód: Automerged Doublepost
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Ja zamieniłbym 40D na 1D mkII ze względu na:
x1,3
APS-H
CCD
GG: 538295
SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane
1D MK II ma matrycę CMOS
1D Classic ma CCD (świetne odwzorowanie kolorów, zadziwiająca wręcz możliwość wyciągnięcia detali z bardzo jasnych partii obrazu, ale też prądożerna, szumiąca szczególnie w cieniach i max używalne wg mnie to ISO 800)
A co do wydruków z 4MPx - drukowałem 30x20cm - było bardzo ok.
Pozdr.
/ 6d / C15mm Fisheye / C17-40 / C50 1.8 STM / C135 2.0 / Fujifilm x100s / 430EX II / 2x YN685 / Voigtlander Bessa R4a + 21mm f4 + 35mm f2.5
http://adamlakomy.pl - PORTFOLIO
http://photoskateboarding.blogspot.com - skate portfolio
Oczywiście masz rację - sam zamieniłem 1D na MK II, a mój post powyżej to tylko spostrzeżenia wynikające z używania tzw "dziadka"