Pokaż wyniki od 11 do 20 z 205

Wątek: Tematyka slubna:)

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

A zapomniałem największy megaLOL o którym słyszałem zdarzył się na ślubie mojego szwagra (wtedy go jeszcze nie znałem), opowiem po krótce tak jak on mi to opowiadał.

A więc ustalił datę Ślubu, ustalił w Kościele z proboszczem mszę, zamówił dobrego fotografa itd. Ale na około dwa miesiące przed Ślubem pojawiły się zapowiedzi w gablocie przed Kościołem i zobaczył że tego samego dnia i o tej samej godzinie miał mieć Ślub jego kolega (ksywka Słonik) z podstawówki. Poprosił kolegę i poszli sprawę wyjaśnić do proboszcza. Okazało się że ten chciał zrobić łączoną mszę na dwa Śluby na raz. Oczywiście się oburzyli i w końcu ksiądz przesunął kolegę z 16, na 17:00.
    Słonik oczywiście poinformował wszystkich gości i wynajęte firmy o tej zmianie.

Jednak co się w końcu okazało, w firmie którą wynajął Słonik widać sobie nie zanotowali informacji o zmianie godziny i rozpoczęli zgodnie ze swoim planem nagrywanie i fotografowanie o 16:00, czyli Ślub mojego szwagra.

Krótka msza, trochę życzeń i goście pojechali szybko na salę, wraz ze swoim fotografem, a fotograf i kamerzysta z drugiej firmy się zwinął bo byli wynajęci tylko na Ślub.

Całość wyszła na jaw dopiero kiedy słonik poszedł po swoje zdjęcia i zobaczył na nich mojego szwagra.

Na dodatek ci fachowcy jeszcze ostatecznie chcieli wcisnąć film ze zdjęciami szwagrowi.
    Ostatnio edytowane przez Adam_Max ; 25-10-2005 o 00:23

Uprawnienia umieszczania postów