Zaraz się sam wymoderuję ;-) ale muszę to napisać. O k*aZamieszczone przez Cichy
![]()
Zaraz się sam wymoderuję ;-) ale muszę to napisać. O k*aZamieszczone przez Cichy
![]()
Autor tego "zdjęcia" powinien zostac GURU wszystkich fotografów weselnych ROTFL
Canon Rulezzz
dlaczego nikt nie podlinkuje tych zdjec - www.mediajf.pltez sa koszmarne
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
witam,
jak juz tak krytykujemy to polecam strone www.wojkowal.pl
ostatnio mi to podeslal C41Photgrapher...galeria istna bajka
reszte swojej opinii dam za pare godzin, jak juz naogladacie sie tych zdjec
thorin: ale widac jest popyt na takie koszmarki, wiec i jest podaz.
ja bym zrobil mala ankiete wsrod mlodych par, bo jestem ciekaw kto takich "fotografow" wynajmuje...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez tomsong ; 27-10-2005 o 11:30
www.wojkowal.prv.pl
![]()
modelki sa nawet spoko, tylko czemu on je tak strasznie gwalci, no i po co im te rekawice bokserskie ?![]()
:rolleyes:
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
cytata z wojkowal.prv.pl...
"W moich fotograficznych poszukiwaniach jakiś czas temu odkryłem, jak wspaniałą rzeczą jest fotografowanie pięknych kobiet. Poniżej można zobaczyć efekty moich dotychczasowych sesji zdjęciowych"
![]()
![]()
![]()
cytata nr 2 z wojkowal.prv.pl...
"Podczas sesji każda modelka otrzymuje ode mnie prezent: koszulkę, spodenki lub stringi z wydrukowanym adresem internetowym mojej galerii. Oczywiście warunkiem otrzymania prezentu jest gotowość zapozowania w nim do zdjęć.
Zobacz jak wygląda koszulka, jak spodenki, a jak stringi."
... co za czasy ...![]()
Dżizas!!!!!!!Zamieszczone przez Cichy
![]()
![]()
![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Tak sobie właśnie czytam ten wątek, Murray - dech zapiera, zamiast gotować obiad to fotografie oglądam, nas nie było stać na zawodowego fotografa (chociaż po tym co tu widzę może i lepiej :-))), zdjęcia robił szwagier i hm.. mają wartość pamiątkową. W przyszłym roku moja córka idzie do komunii, na samej uroczystości zdjęcia będzie robił fotograf zamówiony przez parafię, ale ja bym chciała jej zrobić parę zdjęć później w domu , w plenerze i ew. w pustym już kościele (jak uzyskam zgodę proboszcza) na temat strony technicznej mnóstwo tu sie naczytałam, mam nadzieję że będę potrafiła wykorzystać wasze rady, ale może znacie strone internetową z porządnymi zdjęciami komunijnymi, parę pomysłów by mi się przydało, bo to co widzę u nas w zakładach fotograficzny to hm..
Ostatnio edytowane przez Hallgerd ; 27-10-2005 o 13:00