Nie mam tego problemu, jestem po ślubie już jakiś czasZamieszczone przez marekb
![]()
Nie mam tego problemu, jestem po ślubie już jakiś czasZamieszczone przez marekb
![]()
350d +kit + tamron 28-75 Speedlite 380EX
chyba zaszyję wujka Zdzicha i dam mu sprzęta, niech se postrzela migawą
Też mam dylematZamieszczone przez marekb
Ale gdybym ślub planowała, wzięłabym Koszowskiego na 150 proc. Dołożyłabym do tego, żeby przyszedł nawet drugie tyle ile by powiedział za usługę
Jest rewelacyjny
No względnie Grabek, gdyby mieszkał bliżej
A najbardziej wolałabym se sama zrobić, szkoda że to niewykonalne![]()
A ja wezmę kumpla fotografa, albo dam puszkę jakiemuś gościowi. Zrobi parę fot i będzie![]()
W!
Jak bardzo trzeba byc zdesperowanym aby brac slub ;> ??
Dwa, slubne zdjecia sa jak i pogrzebowe - zbedne. Jestem pewien ze za dwadziescia lat nikt nie zechce nawet na nie spojrzec ;/ !
Zdrowko i otwartej glowy wszystkim!
Ja z kolei myślę, że procent ludzi myslących jak Ty jest znikomy.Zamieszczone przez lukep
Kiedyś może to docenisz i zmienisz zdanie/poglądy.
Też zdrówka życzę, bo... to najważniejsze:wink:
W!
*cale szczescie, bo czuje sie wyjatkowy i inaczej myslacy, cenie wolnosc chyba po prostu!Zamieszczone przez Zielony
*z tego co widze to mam ponad 10 lat wiecej niz kolega i tylko utwierdzam sie w przekonaniu ze wolnosc ponad wszystko. Mozna miec to samo i o wiele wiecej - wierz mi!Zamieszczone przez Zielony
Milych slubow i ... ;/
Zdrowko (to taki sztampowy zwrot u mnie)
no właśnie najprawdopodobniej czeka mnie niedługo plener...pomocy...przeżuciłem ten wątek i na razie wiem jak nie robić...no nic...jakoś se poradzę
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
I to wystarczy. Reszta to pomysly na ujecia i reagowanie na zmiany naswietlenia.Zamieszczone przez mattnick
rozumiem, ze na kieckę nie celować tylko na ryjek albo garnektur i blokada eksp. i pstrykStatyw konieczny czy z łapki ??
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!