chyba nie ostre , he hehehehehe
ostre
chyba nie ostre , he hehehehehe
ostre
20D , latarka i jakieś szkło
masz rację w 100% bo nie aparat robi zdjęcia tyklo przystawka do aparatu ( człowiek )Czyli można, trzeba tylko chcieć i mieć jakieś poczucie eststyki I wcale nie trzeba jakiegoś super-hiper sprzętu. Bardzo mi sie podobają, szczególnie z pierwszego linka, chciałbym mieć takie ze swojego ślubu![]()
20D , latarka i jakieś szkło
Zamieszczone przez przemo_21
kapitalne... dla mnie prawie kazde z tych zdjec mogloby z powodzeniem byc zdjeciem roku na WPP...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Z taką małą niesmiałością zaprezentuje swoje zdjęcia i poproszę o ich ocenę czanownemu gronu http://www.serav.type.pl/foty%20weselne/index.html
Światło miałem okropne .Ciemny kościół godziny popołudniowe , na sali wysoki sufit utrudniałl korzystania ze swiatła odbitego . Przentowane zdjęcia to tylko reportaż z całego dnia.
Hmm, szału ni ma (w porównaniu do tej łódki z wklejonymi postaciami, hi hi hiZamieszczone przez krs76
), ale IMHO są poprawne i jakiegoś wielkiego wstydu Ci nie przynoszą. Jeśli to był pierwszy raz, to chyba OK - chciałbym żeby moje pierwsze zdjęcia ślubne (jeśli się kiedyś za to zabiorę ;-) ) chociaż tak wyglądały...
Jednak momentami chyba przekombinowane w PS (zmiękczenia są często takie trochę nienaturalne). No i brakuje więcej fotek z 'głównej akcji' - czyli przysięgi.
No właśnie, też mi to się rzuciło w oczyZamieszczone przez muflon
Trochę przeszkadza, ale w zasadzie może się podobać.
A generalnie bardzo przyzwoite, podobają mi się takie właśnie reportażowe zdjęcia, nie lubię wydumanych, pozowanych plenerów (nie mówiąc już o łódce).
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
A mnie się podobają... To nie to co w dwoch osławionych linkach we wczęścniejszych postach ale całe szczescie po stokroć lepsze od tych gniotów dobrze już tutaj znanych. Myślę, że młodzi byli zadowoleniZamieszczone przez krs76
Co do miękkości to akkurat w ślubnych fotkach ona nie przeszkadza(choc tu moze jej za duzo miejscami). Dużo fotek robisz 50mm?
Ostatnio edytowane przez Hiv ; 28-10-2005 o 09:57
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
Często wykonuję portrety w pomieszczeniu 50-tką...Gdy mam czas lubie "pobawić" się GO ... jednak mimo wszystko trochę żałuję zakupu 28-135mm myślę że o wiele bardziej przydałby się Tamron 28-75 f2,8 a już o jasnym szerokim kącie nie wspomnę ... Co do zdjęć pierwszy raz obsługiwałem imprezę 300D i można powiedziec pierwszy raz cały ślub... Niektóre zdjęcia były niedoświetlone i musiałem je ratować PS .A ci najgorsze nie robiłem w raw tylko w jpg co wszystkim stanowczo odradzam-błędy ekspozycji są później nie do uratowania bez zachowania jakości zdjęć
Zaprazentowane zdjęcia to tylko mały wycinek całego materiału ...stąd mała ilośc zdjęć z głównej akcjiZamieszczone przez muflon
Pozdrawiam i dziękuję za opinię