Strona 12 z 21 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 205

Wątek: Tematyka slubna:)

Bywalec Awatar PALOMBO
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

hehehehe
    ostre
    chyba nie ostre , he he
    20D , latarka i jakieś szkło

Bywalec Awatar PALOMBO
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Czyli można, trzeba tylko chcieć i mieć jakieś poczucie eststyki I wcale nie trzeba jakiegoś super-hiper sprzętu. Bardzo mi sie podobają, szczególnie z pierwszego linka, chciałbym mieć takie ze swojego ślubu
    masz rację w 100% bo nie aparat robi zdjęcia tyklo przystawka do aparatu ( człowiek )
    20D , latarka i jakieś szkło

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemo_21
    stare zdjecia, ale pomysły na historię super.
    http://wlodek.future-net.pl/Na%20bia...n_jpg_view.htm

kapitalne... dla mnie prawie kazde z tych zdjec mogloby z powodzeniem byc zdjeciem roku na WPP...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Domyślnie

Z taką małą niesmiałością zaprezentuje swoje zdjęcia i poproszę o ich ocenę czanownemu gronu http://www.serav.type.pl/foty%20weselne/index.html
    Światło miałem okropne .Ciemny kościół godziny popołudniowe , na sali wysoki sufit utrudniałl korzystania ze swiatła odbitego . Przentowane zdjęcia to tylko reportaż z całego dnia.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krs76
    Z taką małą niesmiałością zaprezentuje swoje zdjęcia i poproszę o ich ocenę czanownemu gronu
    Hmm, szału ni ma (w porównaniu do tej łódki z wklejonymi postaciami, hi hi hi ), ale IMHO są poprawne i jakiegoś wielkiego wstydu Ci nie przynoszą. Jeśli to był pierwszy raz, to chyba OK - chciałbym żeby moje pierwsze zdjęcia ślubne (jeśli się kiedyś za to zabiorę ;-) ) chociaż tak wyglądały...

Jednak momentami chyba przekombinowane w PS (zmiękczenia są często takie trochę nienaturalne). No i brakuje więcej fotek z 'głównej akcji' - czyli przysięgi.

Bywalec Awatar GoTo
    Miasto
    Ząbki, mazowieckie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Jednak momentami chyba przekombinowane w PS (zmiękczenia są często takie trochę nienaturalne).
    No właśnie, też mi to się rzuciło w oczy Trochę przeszkadza, ale w zasadzie może się podobać.
    A generalnie bardzo przyzwoite, podobają mi się takie właśnie reportażowe zdjęcia, nie lubię wydumanych, pozowanych plenerów (nie mówiąc już o łódce ).
    EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
    Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
    Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro

Początki nałogu Awatar Hiv
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krs76
    Z taką małą niesmiałością zaprezentuje swoje zdjęcia i poproszę o ich ocenę czanownemu gronu
    A mnie się podobają... To nie to co w dwoch osławionych linkach we wczęścniejszych postach ale całe szczescie po stokroć lepsze od tych gniotów dobrze już tutaj znanych. Myślę, że młodzi byli zadowoleni
    Co do miękkości to akkurat w ślubnych fotkach ona nie przeszkadza(choc tu moze jej za duzo miejscami). Dużo fotek robisz 50mm?
    Ostatnio edytowane przez Hiv ; 28-10-2005 o 09:57
    2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania

Domyślnie

Często wykonuję portrety w pomieszczeniu 50-tką...Gdy mam czas lubie "pobawić" się GO ... jednak mimo wszystko trochę żałuję zakupu 28-135mm myślę że o wiele bardziej przydałby się Tamron 28-75 f2,8 a już o jasnym szerokim kącie nie wspomnę ... Co do zdjęć pierwszy raz obsługiwałem imprezę 300D i można powiedziec pierwszy raz cały ślub... Niektóre zdjęcia były niedoświetlone i musiałem je ratować PS .A ci najgorsze nie robiłem w raw tylko w jpg co wszystkim stanowczo odradzam-błędy ekspozycji są później nie do uratowania bez zachowania jakości zdjęć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Hmm, szału ni ma (w porównaniu do tej łódki z wklejonymi postaciami, hi hi hi ), ale IMHO są poprawne i jakiegoś wielkiego wstydu Ci nie przynoszą. Jeśli to był pierwszy raz, to chyba OK - chciałbym żeby moje pierwsze zdjęcia ślubne (jeśli się kiedyś za to zabiorę ;-) ) chociaż tak wyglądały...

Jednak momentami chyba przekombinowane w PS (zmiękczenia są często takie trochę nienaturalne). No i brakuje więcej fotek z 'głównej akcji' - czyli przysięgi.
    Zaprazentowane zdjęcia to tylko mały wycinek całego materiału ...stąd mała ilośc zdjęć z głównej akcji Pozdrawiam i dziękuję za opinię

Strona 12 z 21 PierwszyPierwszy ... 21011121314 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów