Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: Akumulatorki do 580

Widok wątkowy

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loram Zobacz posta
    AbrahaM, dzięki za info. Chyba jednak zdecyduję się na BC-900, no chyba, że z kasą będzie bardziej krucho to wtedy BC-700
    Loram:
    Nie ma za co, jakby co, służę pomocą

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    mam pentagram infinity 2300 i do tego ładowarkę pentagram secure chaeger 442
    od ok 1,5roku i ładuję nią też GP 1800 i powoli GP widać słabną a pentagramy mają się świetnie. I mam pytanko: ponieważ chce dokupić jeszcze jeden zestaw czy warto od razu z ładowarką BC-700...??

Loram, wiesz gdzie najtaniej w Krakowie...??
    marekb:
    o swoim "urazie" do GP już pisałem, dlatego (poza Recyko+), ich nie polecam. Powody zrozumiesz, jak wsadzisz je do BC x00 i dasz charge/test "ganc nowe", prosto z fabryki, itd GP 2100 bardzo mnie rozczarowały, tak więc mogę przypuszczać co mogą robić Twoje 1800.

Co do zakupu "lokalnie" w Krakowie, to BC 700 *MIEWA* w ofercie użytkownik Pawel2m z Allegro, odbiór osobisty jest możliwy. Sam jednak kupowałem wysyłkowo u kogo innego, bo roznica w cenie (nawet z transportem) była na korzyść zakupu wysyłkowego. Jak jest teraz - nie wiem. Najtańszy Allegrowy sprzedawca (u ktorego brałem BC 900) w tej chwili nie ma ani BC 700 ani BC 900 wystawionych na aukcjach.

Osobną kwestią jest to, czy Ci się opłaci zakup zestawu aku + ładowarka, to już musisz sam sprawdzić / przeliczyć. I zastanowić się czy chcesz w zestawie kupować akurat te aku, które sprzedawca w zestawie oferuje.

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Nie wiem, czy warto w komplecie z ładowarką, to oczywiście zależy od ceny ale BC-700 to dobra ładowarka. Polecam.
    Kolaj:
    Święte słowa. Nic dodać, nic ująć.
    Ostatnio edytowane przez AbrahaM ; 11-10-2007 o 12:01
    Canon EOS 300D | Canon EF-S 17-85 IS | Manfrotto 479-4B | 234RC | PowerShot A95

Uprawnienia umieszczania postów