Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: awaria 40d

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

mialem to samo w moim 40d
    aparat byl jeszcze na gwarancji wiec poszedl na zytnia - migawka + cos na plycie
    "Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"

Domyślnie

No, to pięknie, jak jeszcze coś na płycie, to ciekawe ile sobie policzą, ale będzie prawie jak nowy.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A czy ktoś ma jakąś opinię o serwisie
    BTfoto na ul. Armii Ludowej 12 w Warszawie?
    Oddałem tam, bo mieli najszybszy termin naprawy. Na Dąbrowskiego panienka robiła łaskę, że coś przyjmie, pan Bieniek na Czerniakowskiej zatkany robotą, a na Żytnią nie mogłem się dodzwonić i słyszałem, że mają długie terminy.
    Ostatnio edytowane przez smidon ; 13-04-2010 o 23:32 Powód: Automerged Doublepost

darkon
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    40D miał (chyba) gwarantowany przebieg 100.000 zdjęć, więc jeżeli aparat jeszcze tyle nie napukał, to na żytniej powinni wymienić za free (nawet jeżeli sam aparat jest już po gwarancji).
    Ma szacunkowo podaną żywotność ok 100k klapnięć, nie gwarantowaną, wymiana migawki na gwarancji nie jest uzależniona od jej przebiegu tylko od tego czy cały aparat jest na gwarancji czy nie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkon Zobacz posta
    Ma szacunkowo podaną żywotność ok 100k klapnięć, nie gwarantowaną, wymiana migawki na gwarancji nie jest uzależniona od jej przebiegu tylko od tego czy cały aparat jest na gwarancji czy nie.
    Nie do końca, jest seria 40D gdzie była wadliwa i tam wymieniają za darmochę do 100tys. klapnięć.

Początki nałogu Awatar szymekgd
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ostatnio w watku, o wymianie migawki w 40D, byla informacja potwierdzona telefonicznie w serwisie, ze migawka jest wymieniana bezplatnie jezeli nie przekroczy 100k strzalow. Wystarczy poszukac, a nie znowu kombinowac...
    CANON EOS 40D z dodatkami

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

i przy wymianie potrafia wsadzic uzywana migawke ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skoku Zobacz posta
    i przy wymianie potrafia wsadzic uzywana migawke ...
    z ciekawości... miałeś taką sytuację?

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

niestety tak

darkon
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Feelip Zobacz posta
    Nie do końca, jest seria 40D gdzie była wadliwa i tam wymieniają za darmochę do 100tys. klapnięć.
    A masz jakieś namiary tej serii? Szukałem na forum i nic nie znalazłem a mam dwie 40 kupowane w różnym czasie, może w którejś przysługuje mi wymiana i nic o tym nie wiem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darkon Zobacz posta
    A masz jakieś namiary tej serii? Szukałem na forum i nic nie znalazłem a mam dwie 40 kupowane w różnym czasie, może w którejś przysługuje mi wymiana i nic o tym nie wiem.
    Też byłbym zainteresowany...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów