A kiedy ewentualnie chciałbyś się wybrać w ten plener, może ktoś byłby jeszcze zainteresowany np ja. No chyba że wolisz solo.Zamieszczone przez Domini-Q
A kiedy ewentualnie chciałbyś się wybrać w ten plener, może ktoś byłby jeszcze zainteresowany np ja. No chyba że wolisz solo.Zamieszczone przez Domini-Q
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Fajny pomysł :-)Zamieszczone przez Robson01
Pozdrawiam
Marek
Ja też się piszę panowie na wspólny plener!
W sumie działam w portretach i reportażach, ale od dawna zamierzałem się wybrac gdzies teren. A w kupie zawsze raźniej...
Nie wiem jak stoicie z czasem, bo ja wolnego mam sporo, ale myślę że niedziela będzie optymalna - wyjazd z samego rana, żeby na obiadek o 14 byc w domu. To bardzo luźna propozycja...
canon i dodatki...
Propozycja godna głębszego zastanowienia. Może chętnych by przybyło. Trzeba tylko wybrać czas i miejsce jak się zbierze większa grupa. Zainteresowani mogą się podpinać.:wink:
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Moze zalozcie osobny watek w dziale "Wydarzenia" z odpowiednim tytulem, miejscem i data?Zamieszczone przez Robson01
Dzial "Plenery" sluzy do opisywania ciekawych miejsc a nie umawiania sie na plenery.
Ho, ho ale się posypało. dzieki za propozycje, co do chodzenia na plenery to je nie solo tylko z kolegą łazimy, szukamy czegos na konkurs Świetokrzyskie w obiektywie:-) Ale ciekawa propozycja tak skrzyknąć sie w kilku i gdzieś wyskoczć.
EOS 350D + KIT EF-S 18-55 3.5-5.6 II + Hoya UV, EF 50 1.8 II + Marumi MC-UV, 2 x Kingston ELITE PRO 1GB, Statyw Velbon DF-60 i wiele chęci.
To może w najbliższy weekend ??? :grin:
Pozdrawiam
Marek
jesli tylko termin mi podpasuje to jestem chetny![]()
Canon 30D
No tak, w ten weekend mam już plany ale gdyby coś to gdzie zbióra?
EOS 350D + KIT EF-S 18-55 3.5-5.6 II + Hoya UV, EF 50 1.8 II + Marumi MC-UV, 2 x Kingston ELITE PRO 1GB, Statyw Velbon DF-60 i wiele chęci.
moze gdzies mniej wiecej w centrum ?
nowa slupia ? swiety krzyz ?
zalezy co by bylo w planach
Canon 30D