Strona 67 z 155 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977117 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 1542

Wątek: Wszystkie pytania do LR to TUTAJ

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja chyba jestem jakiś inny, bo kupiłem wersje do pobrania - przynajmniej żona kolejnego podejrzanego pudełka oglądać nie musi

A teraz pytanie. W LR4 doszedł soft-proofing. Testuję sobie to właśnie i zastanawiam się nad jednym. Przy podglądzie mamy do wyboru rendering intent (perceptual vs relative). Podobnie jest w module Print. Natomiast gdzie to można ustawić podczas exportu z konwersją do profilu labu?
    Body, stałki, zoomik

Uzależniony Awatar Robert Dy
    Miasto
    Świątniki Górne

Domyślnie

Nie jesteś inny , też kupiłem wersję do pobrania, a fakturę wydrukowałem. Nie mam potrzeby posiadania pudełka.

File Settings->Color Space->Other
    EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2

flickr

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert Dy Zobacz posta
    Nie jesteś inny , też kupiłem wersję do pobrania, a fakturę wydrukowałem. Nie mam potrzeby posiadania pudełka.
    A ja chcę pudełko - bo jest bardzo ładne. Cena ta sama, a wersja trial działa 30 dni, więc spokojnie mogę zaczekać :-)

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert Dy Zobacz posta
    File Settings->Color Space->Other
    No, to wiem, że profil tam wybrać można, ale metody konwersji (intent) już nie ma, a przy soft-proofie i drukowaniu jest.
    Body, stałki, zoomik

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

Póki co dla mnie jedyną wadą jest fakt, że muszę "presety" które miałem dostosować do nowego standardu. U mnie chodzi jakby trochę lepiej niż wersja 3.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Ja chyba poczekam na pierwszy bugfix update.

A tak w ogóle LR3 dostałem wraz z aparatem. Czy da się zrobić w ogóle płatny upgrade do LR4 w takim wypadu?

Domyślnie

Ja kupiłem wersję studencką w http://www.cortland.pl/ . Cena bardzo fajna - 322zł brutto czyli dużo taniej niż na allegro
    C5Dmk2 + C28-135 USM IS + C16-35/2.8 + C24-70/2.8 + C50/1.8 + C70-210/3.5-4.5 USM + C430EXII + Sonnar 180/2.8 + inne graty

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    A tak w ogóle LR3 dostałem wraz z aparatem. Czy da się zrobić w ogóle płatny upgrade do LR4 w takim wypadu?
    Przypuszczam, że tak - mam ten sam problem z LR3 dodanym do Wacoma. Na swoich stronach Adobe pisze, że aktualizacja jest dla każdej wersji Lightrooma, ale dla pewności puściłem jeszcze do nich maila i czekam na odpowiedź.

PS. W końcu zrobiłeś porządek ze stopką :-)

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Przypuszczam, że tak - mam ten sam problem z LR3 dodanym do Wacoma. Na swoich stronach Adobe pisze, że aktualizacja jest dla każdej wersji Lightrooma, ale dla pewności puściłem jeszcze do nich maila i czekam na odpowiedź.
    Daj znać co Ci powiedzieli. A o fakturę nie pytałeś pewnie, ale jeżeli można robić upgrade to i fakturę pewnie wystawią.

PS. W końcu zrobiłeś porządek ze stopką :-)
    Ano. Miałem już dość pytań o ISO w 1Ds2 vs 1Ds3 ;-)

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Daj znać co Ci powiedzieli. A o fakturę nie pytałeś pewnie, ale jeżeli można robić upgrade to i fakturę pewnie wystawią.
    Pójdziesz do Cortlandu, to dostaniesz fakturę - to raczej nie problem.

Strona 67 z 155 PierwszyPierwszy ... 1757656667686977117 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów