Strona 62 z 155 PierwszyPierwszy ... 1252606162636472112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 1542

Wątek: Wszystkie pytania do LR to TUTAJ

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Psiakrewka, ten nowy dewelop jest jednak niezły, tylko trzeba się przestawić. Genialnie radzi sobie z przepaleniami.
    Ale dalej koncertowo wywala się na "labiryncikach" :-)

Bywalec Awatar Giraff
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Dziś na twitter.com/#!/lyndadotcom pojawiła się informacja o udostępnieniu za darmo dwugodzinnego materiału wideo dotyczącego Photoshop Lightroom 4 Beta...
    Chcesz lepiej poznać Adobe Lightroom? Zapraszam > http://sekretylightroom.pl

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kalisz

Domyślnie

Polecam materiały video z linku, który podał Girraf. Bardzo fajnie i przejrzyście przedstawione informacje o nowym LR4
    C 350D + BG-E3 | S 8mm f/3.5 CS MC | C 18-55mm f/3.5-5.6 IS | C 50mm f/1.8 II | Pentacon 135mm f/2.8 MC | lampy Metz 36 C-2 | Phottix Tetra II Wireless Flash | Softbox, Parasolki, Statywy..

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Muli ta beta, w porównaniu do poprzedniej wersji jest zdecydowanie wolniej. Ale zmiany w procesie obróbki wyglądają ciekawie, zwłaszcza że w razie potrzeby można wrócić do wersji 2010.
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Dopiero zaczyna Awatar conti
    Miasto
    św. Wieży

Domyślnie

Na filmiku Reichmanna podlinkowanego przez strideer'a jest wyraźnie pokazany RGB point curves, jest to chyba zagadnienie o które wnosił allxages tyle tylko, że porównałem ze swoją wersją bety i tej korekcji poszczególnych kanałów nie widzę :/
    Masz rację RodArt, to wskazanie filmików przez Giraff'a jest super, tym bardziej że przedstawia Orwig
    Ostatnio edytowane przez conti ; 25-01-2012 o 21:33

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Oglądnąłem tak na szybko ten filmik i rewelacja. W sumie to powoli LR robi się kompletny. Zostało jeszcze dodanie masek, bez których w sumie spokojnie się obędę i mogliby USM dodać albo akcje JanuszaBody ;-)

Ale ogólnie LR4 to rewelka!

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie

Jak tak dalej będzie się to rozwijać to LR całkowicie zastąpi mi niedługo PS'a Patrząc ze tego 2 prawie nie używam

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Zainstalowałem LR4Beta na zupełnie nowiutkim Win7x64 i wykrzaczało się znowu, po kazdym wciśnięciu pędzla korekty. Przestało, kiedy Winda uruchomiła go w trybie zgodności. Ale w zamian znikneła korekta WB pod pędzlem
    Ciekawe.
    Wyrzuciłem. Szkoda czasu na betę. Poczekam na Triala.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Ja właściwie już przestałem używać PS. Jeszcze kontrola ostrzenia po resize w LR by sie przydała i byłoby git

Bywalec Awatar Giraff
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadget_zary Zobacz posta
    Jak tak dalej będzie się to rozwijać to LR całkowicie zastąpi mi niedługo PS'a Patrząc ze tego 2 prawie nie używam
    Myślę, że PS jeszcze długo się obroni. Tak dla przykładu, biorąc pod uwagę kogoś, kto profesjonalnie pracuje w CMYK albo jakimś innym profilu i drukuje wszystko co "wyprodukuje" - to Lr nie jest dla niego. Niby jest ten soft proofing, ale jakoś nie wyobrażam sobie by przełączać się z RGB na CMYK przy każdym zdjęciu... i być może jeszcze raz wracać do Lr i coś poprawiać.

Wciąż uważam, że oba programy, jakkolwiek dzielnie się uzupełniają, to są dedykowane innym osobom i trafiają w inne nisze.
    Chcesz lepiej poznać Adobe Lightroom? Zapraszam > http://sekretylightroom.pl

Strona 62 z 155 PierwszyPierwszy ... 1252606162636472112 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów