Nie chcę tworzyć nowego wątku, dlatego piszę tutaj.
Ma ktoś pojęcie dlaczego może nie działać pędzel korekty w camera raw (6.4)?
Wszystko wcześniej śmigało jak należy, aż nagle pędzel przestał działać.
Nie chcę tworzyć nowego wątku, dlatego piszę tutaj.
Ma ktoś pojęcie dlaczego może nie działać pędzel korekty w camera raw (6.4)?
Wszystko wcześniej śmigało jak należy, aż nagle pędzel przestał działać.
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Spodziewasz się, że ktoś Ci odpowie po tak zadanym pytaniu?![]()
Ostatnio edytowane przez Lulu1988 ; 23-05-2011 o 21:53 Powód: Automerged Doublepost
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
czy ktos z Was uzywal moze dodatku "Perfect Layers"? pozwala to nalozyc warstwe z maska i pozniej ja edytowac?
Zainteresowanych pluginem odsyłam do tego linka, trochę wam entuzjazm opadnie:
http://regex.info/blog/2011-04-23/1753
Body, stałki, zoomik
dzieki za linka. czytam i faktycznie wyglada to slabo. sciagne wersje testowa, zeby potwierdzic.
Czy w katalogu zdjęcia z wielu lat, posegrowane na różne foldery. Czy da się foldery jakoś otagować/oznaczyć/pokolorwać?
Chciałbym sobie zaznaczyć, które foldery/sesje są skończone, a do których muszę jeszcze zaglądnąć.
Czy ktoś wię jak to zrobić, ew. jak Wy sobie z tym radzicie?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
odnosnie Perfect Layers - zainstalaowalem wersje testowa, jak dla mnie sciema. mozna zlozyc sobie 2 zdjecia, zrobic maske. natomiasto nigdzie nie widze opcji dla ktorej cala taka zabawa mialaby sens - tzn. automatycznej podmiany zdjec wyjsciowych w momencie ich zmiany w Lightroomie