1. Jak w prezentację dodać kilka utworów? Czy się da? Bo jakoś nie mogę znaleźć jak to zrobić?
2. jak robicie efekt Sephie w LR?
Był Canon 6DII + 35IS + 85 1.8 + 70-200
Jest Nikon D810 + D750 + 24, 50, 70-210.
Witam;
Może ktoś pomoże , jak ustawić zdjęcia w kolekcji według ustalonej przeze mnie koloejnośći , nie mającej związku z czasem , metadanymi itp. Próbuję od dłuższego czasu i porażka.
Ja mam pytanko jak w znaku wodnym wstawić wyraz pisany typem small caps?(chodzi o DUŻE MAŁE LITERY) Robiłem ostatnio formata i nie zapisałem preferencji co do znaków wodnych pisanych tekstem.
Ponawiam swoje pytanie:
1. Jak w prezentację dodać kilka utworów? Czy się da? Bo jakoś nie mogę znaleźć jak to zrobić?
2. Jak robicie efekt Sephia w LR?
Nie robimy sephi bo jest oklepana ;-)
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
A, to już zależy od odbiorcy. Zawsze pytam ile chcą fot cz-b, ile w Sephi. Ostatnio widzę robi się moda na cz-b.
A, może ktoś orientuje się jak w prezentację dodać kilka utworów? Czy się da? Bo jakoś nie mogę znaleźć jak to zrobić?
Ja mam pytanko co do PS CC w zestawie z LR. Czy można pobrać, zmienić wersję PS PL na EN?
I ponawiam pytanie pierwsze:
Jak w znaku wodnym wstawić wyraz pisany typem small caps?(chodzi o DUŻE MAŁE LITERY) Robiłem ostatnio formata i nie zapisałem preferencji co do znaków wodnych pisanych tekstem.