ISO 200
Reszta na obrazku:
A nie chodzi mi o to że na focie 2 są szumy, tylko o to że np na oczach brak tych detali co na 1 zdjęciu, tej ostrości.
ISO 200
Reszta na obrazku:
A nie chodzi mi o to że na focie 2 są szumy, tylko o to że np na oczach brak tych detali co na 1 zdjęciu, tej ostrości.
Wygląda tak:
A jest w LR możliwość pokazania gdzie AF się złapał ? Btw. zauważyłem, że jak przełączam pomiędzy Library, a Develop to jakoś zdjęcia się zmienia. Hmmm...
mam pytanie do użytkowników lightrooma 5 ,dlaczego podczas eksportu zdjęcia i zmianie jego wielkości np. na 1200 dla dłuższego boku
jakość jest o wiele gorsza niż w JPG skalowanego i zapisanego photoshopie cs5 ?.
wielkość jpg w LR jest prawie dwa razy większa niż tego z PS czy ACR,
a jakość po powiększeniu jest widocznie gorsza .
Próbowałem dodawać w LR wyostrzenie ale to nic nie zmienia w jakości
JPG ,może ktoś zetknął się z tym problemem ,chciałem przesiąść się z PS na LR ale to nie daje mi spokoju
2 x canon 60d ,tamron 17-50 2.8VC,canon 18-135,canon 50 1.4 USM,canon 40 2.8STM,Tamron 70-300 VC USM,C 24-105 F4L
witam gdy chce importować zdjecia pokazuje mi komunikat Program adobe lightroom 64-bit przestał działać jak to naprawić![]()
Witam.
Develop -> Adjustment Brush -> effect mam dwa razy soften skin. Też tak macie? Czymś się różnią?
Może przyszedł Ci razem z jakimś zestawem presetów. A czy się czymś różnią, możesz sprawdzić porównując jak wyglądają suwaki.
Suwaki są identyczne.