Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Sample photos z 430EX lub 420EX

Początki nałogu Awatar maro25
    Miasto
    Skawina

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polaco
    Ty sie smiej, ale dekielek Tamrona mi bardziej pasuje niz dekielki Canona...
    zgadzam się, taki test różnych dekielków tak naprawdę nie jest taki bezsensu :-D

Bywalec Awatar GoTo
    Miasto
    Ząbki, mazowieckie

Talking Test dekielków

Cytat Zamieszczone przez maro25
    zgadzam się, taki test różnych dekielków tak naprawdę nie jest taki bezsensu :-D
    Prawda
    No to mój szybki test (a raczej klasyfikacja):
    1. Tamron - bardzo wygodnie się zakłada, zarówno z osłona p-słoneczną jak i bez niej, dzięki dodatkowym uchwytom w środkowej części. A poza tym najbardziej mi się subiektywne podoba
    2. Canon - wygodny, ale czasem mam trudności z założeniem, mniej ładny (powtarzam, to moje subiektywne!) niz Tamron
    3. Sigma - zdecydowanie najsłabsza z tej trójki, przy założonej osłonie ciężko się zakłada, czasem niedokładnie założony lubi znienacka spaść, nie podoba mi się.

ps. odczucia nie tylko na podstawie szkieł z mojej stopki, macałem wiele innych 8)
    EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
    Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
    Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro

Początki nałogu Awatar maro25
    Miasto
    Skawina

Domyślnie

4. Hama - raczej dobrze się zakłada i zdejmuje, nie ma też problemu z trzymaniem się obiektywu, ale chyba najbrzydsza

Bywalec

Domyślnie

Tokina bardzo solidna, szczelnie przywiera i dobry plastik. Potwierdzam ze sigma jest do kitu i ma taki kiczowaty plastik.
    Pozdro dla onanistow
    Canon Rulezzz

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Pnowie, moze przeniesmy sie do dzialu testy sprzetu bo nas zaraz przegonia ze OT
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów