Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: 20D problem komunikacji z EOS UTILITY VIEWER

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

To chyba sterowniki.
    Ja mam innego typu problem związany z nimi: Podłączam 350d do USB, włączam aparat, pojawia się okno Camera Window, zasysam fotki. Wyłaczam CW, Zoombrowsera (zgodnie z instrukcją aparatu nie wolno odłączać PRZED wyłaczeniem aplikacji dostarczonych przez Canona), wyłaczam 350d i mam .. słynny Windowsowski niebieski ekran. Naciśnięcie ESC powoduje wyświetlenie czarnego ekranu, myszka porusza się i to wszystko.. pomaga tylko Reset ...
    Ostatnio edytowane przez MarekC ; 25-10-2005 o 10:00
    Pozdrawiam
    Marek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarekC
    wyłaczam 350d i mam .. słynny Windowsowski niebieski ekran.
    A to juz wina albo PC (plyta glowna i jej kaprysy odnosnie portow USB - ja wlasnie wymieniam plyte glowna z podobnego powodu). Jesli po reinstalowaniu Windowsow na czysto, bez popinania internetu, bez zadnych dodatkowych programow (czyli zainstaluj Windowsy, podstawowe sterowniki np do plyty glownej, karty graf, muzycznej, myszki, potem tylko soft Canona) i po ew. updecie BIOSa - to samo bedziesz mial to musisz oddac PC do serwisu.
    A podaj jeszcze jaki komunikat masz na tym bluescreenie? (w drugiej linijce).

Co do czytnikow - za 20-45 zlotych to sa takie tansze badziewka, najczesciej "wiele w jednym" . Odradzam taki czytnik bo lubi psuc karty CF lub zdjecia przy zgrywaniu. Jeden z takich tylko moge polecic - Hama (taki neibieski). A z "tylko CF" bez obaw moge polecic iTec oraz Sandisk - Sandisk bardziej bo fajny soft daja razem z czytnikiem 8)

Uprawnienia umieszczania postów