Witam w listopadzie wyjeżdzam do dusseldorfu i mam zamiar kupić tam Canona 20D body, czy może ktoś poratować mnie namiarami na jakiś tani sklep w tym mieście?
z góry dziękuje za pomoc
pozdrowienia
Witam w listopadzie wyjeżdzam do dusseldorfu i mam zamiar kupić tam Canona 20D body, czy może ktoś poratować mnie namiarami na jakiś tani sklep w tym mieście?
z góry dziękuje za pomoc
pozdrowienia
za 7 miesięcy ceny w niemczech zrównają się z cenami w Polsce.Dotyczy to sprzętu elektronicznego,agd.Może warto zaczekać...
A dlaczego mają się zrównać? Myślisz że vat nam zmniejszą? Kaczor został prezydentem, nie licz na zniżkę podatków...
mega LOL - schowaj swój aparat na 7 miesięcy do szafyZamieszczone przez kedar6890
![]()
a w jaki sposób jeśli można wiedzieć?Zamieszczone przez kedar6890
jeżeli już to raczej nasze spadną do ich poziomu, ale i to nie jest pewne...
w końcu wprawdzie prawicowy ale jednak wraca do Polski socjalizm...
20Dset
maj łeb...
Wprawdzie D-dorf znam jak wlasna kieszen, ale ciezko jest polecic cos konkretnego. Realia wygladaja tak, ze wiekszosc sklepow ma ceny na wystawach rowne cenom z Saturna i MM, zeby dostac cos bardziej kozystnego musisz po prostu wejsc i sie zaczac targowac. Sprawdz na servisie www.geizhals.at (kliknij na flage niemiec i potem wpisz co szukasz) ceny, ale nie lodz sie, ze kupisz na miejscu cos tak tanio jak wysylkowo. Rozwiazaniem moze byc zamowienie wysylkowo do hotelu, za zaliczeniem pocztowym.Zamieszczone przez bikeman
Skoro tak, to może lepsza byłaby mała wycieczka do Koloni?
a gdzie w Kolonii jest tanio?Zamieszczone przez muflon
20Dset
maj łeb...
Napisałem "może"Zamieszczone przez Tytus
Nie wiem czy tanio, ale jak tam ostatnio byłem, to jakieś kilka sklepów foto mi w oczy wlazło...
Najlepiej to oczywiście w mniejszych sklepikach poszukać.
A co do saturna oni mają częste i korzystne promocje na działach fotograficznych kupiłem u nich torbę i trochę innych gadzetów, tam warto jeszcze zajrzeć za sprzetem który jest wycofywany ze sprzedaży, ale oczywiście w tej chwili nie 20 D.