Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Canon 20D Dusseldorf

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    a gdzie w Kolonii jest tanio?
    Zalezy jak "tanio" . Bylem w jednym sklepie, ktory jest tanszy od MediaMarkt i Saturna oraz dodatkowo mozna sie potargowac - to taki fajny, maly sklepik pod sama katedra po jej lewej stronie patrzac od frontu. Nazwy nie pamietam.
    Siostra kupila tam 350D+kit+dod. bateria+100-300+420EX i niezle wytargowala (prawie druga 420EX jej wyszla z targowania ). Ja tam kupilem jak bylem Epsona P-2000 - ok 35 euro taniej niz w MM czy Saturnie.

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Zalezy jak "tanio" . Bylem w jednym sklepie, ktory jest tanszy od MediaMarkt i Saturna oraz dodatkowo mozna sie potargowac - to taki fajny, maly sklepik pod sama katedra po jej lewej stronie patrzac od frontu. Nazwy nie pamietam.
    Siostra kupila tam 350D+kit+dod. bateria+100-300+420EX i niezle wytargowala (prawie druga 420EX jej wyszla z targowania ). Ja tam kupilem jak bylem Epsona P-2000 - ok 35 euro taniej niz w MM czy Saturnie.
    sprawdzę na poczatku grudnia, choć będę już po własnych zakupach i tak jak zauważyłem nie ma to jak holenderski sklep internetowy i zakupy bez VAT...taniej jest tylko z HK

Uprawnienia umieszczania postów