Calkiem fajne. Zwroc uwage na wlosy bo na 3 ma maly balagan na glowie.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
no kosmiczne jej te rzęsy zrobiliście![]()
Na start powiadasz ... Też bym chciał mieć taki start :-) 1 i 3 bardzo sie podobają, co do B/W to jakoś tak kiepsko wyszło w porównaniu z tymi powyższymi.Nie widać na nich tych szczegółów co na kolorowych. Ciekaw jestem kolejnych wrzutów...
FB - http://www.facebook.com/krzysztof.kito.wierzbicki
C40D, C5DMKII, 6 szkiełek (w porywach do 10) i kilka lampek
Ślubne i inne na www.fotoduet.eu
Bardzo przyjemne portreciki, baaaardzo. Podoba mi się stylizacja, podoba mi się make up, widać, że robiony był przez profesjonalistke.
Zdjęcia równiez na wysokim poziomie. Swiatło dobre, tylko w wersji b&w odrobine twarz przepalona, aczkolwiek moze byc to równiez atutem.
Brawo ;-)
eleganckie, świetnie wyszło, gratulacje !
w kolorze wszystkie mi sie podobają zwłaszcza 3 i 4 natomiast dwa ostatnie czarno-białe średnio, nie wiem czy to moj monitor tak przepala czy takie zdjęcia...
5d II | 6d | S14 2.8 | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EXII x2
Faktycznie te BW trochę jakby przepalone. Kolorowe bardzo dobre. Dzieląc włos na czworo, mógłbym przyczepić się jedynie do 3 - za bardzo cięte u góry o kilka cm, ale to tylko moje odczucie. Pozdrawiam.
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
tak z ciekawości - czemu zdjęcia zrobione nikonem prezentujesz na forum canona?;>
życie zaczyna się po 50tce (najlepiej f1.2L) | www.arturbukowski.com
hehe a czemu na forum nikona pokazują zdjęcia zrobione canonem ?pewnie dla "reklamy" albo chęci oceny większego grona
![]()