Pokaż wyniki od 1 do 10 z 300

Wątek: Jaki czytnik kart CF ??

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Jaki czytnik kart CF ??

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    ech, no tak, ale to nie że "tablety mają", tylko "będą miały".
    aparaty canona też będą miały.
    kiedyś.
    ja zawsze myśle przyszłościowo i czytam nowinki, a jak trafią na rynek to niedługo dlatego tak napisałem. No na targach IFA 2012 już ten acer można było testować, więc istnieje. Pogłoski o nim były już w styczniu. Tutaj o tym czytałem USB 3.0 w tabletach i smartfonach jeszcze w 2012 | Tabletowo. Tak moim zdaniem powinno być i chyba każdy się z tym zgodzi. Usb 3.0 jest kompatybilne wstecz, więc dlaczego nie. No ja nie pisałem o micro sdhc bo transcend ma mniejsze transfery takie jak w sumie podaje. Czytałem cały wątek i pamiętam ten test. Zrób ten sam test dla tych samych kart tylko na czytniku transcenda. Ja kupowałbym micro sd, ale sandisk mobile jeśli już żadną inną. A odnośnie kart SDHC to brałbym sandiska tą 95 MB/s UHS-1 jeśli już. Transcend cf 600x w testach nie wypada źle i czas dostępu nie jest zbyty długi w normie. Transcend to firma, która już od dawna działa w nośnikach danych. Widziałem test tej karty cf 600x na canon 7d z opróżnieniem bufora i ilością zdjęć w serii to róźnica spora ponad 140 zdjęć jpg do zapchania i szybko się bufor opróźnił. No lexary cene trzymają wysokie.
    Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 10-09-2012 o 16:47

Uprawnienia umieszczania postów