ja zawsze myśle przyszłościowo i czytam nowinki, a jak trafią na rynek to niedługo dlatego tak napisałem. No na targach IFA 2012 już ten acer można było testować, więc istnieje
. Pogłoski o nim były już w styczniu. Tutaj o tym czytałem USB 3.0 w tabletach i smartfonach jeszcze w 2012 | Tabletowo. Tak moim zdaniem powinno być i chyba każdy się z tym zgodzi. Usb 3.0 jest kompatybilne wstecz, więc dlaczego nie. No ja nie pisałem o micro sdhc bo transcend ma mniejsze transfery takie jak w sumie podaje. Czytałem cały wątek i pamiętam ten test. Zrób ten sam test dla tych samych kart tylko na czytniku transcenda. Ja kupowałbym micro sd, ale sandisk mobile jeśli już żadną inną. A odnośnie kart SDHC to brałbym sandiska tą 95 MB/s UHS-1 jeśli już. Transcend cf 600x w testach nie wypada źle i czas dostępu nie jest zbyty długi w normie. Transcend to firma, która już od dawna działa w nośnikach danych. Widziałem test tej karty cf 600x na canon 7d z opróżnieniem bufora i ilością zdjęć w serii to róźnica spora ponad 140 zdjęć jpg do zapchania i szybko się bufor opróźnił. No lexary cene trzymają wysokie.