Pokaż wyniki od 181 do 190 z 300

Wątek: Jaki czytnik kart CF ??

Widok wątkowy

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Jaki czytnik kart CF ??

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Jeśli ma takie parametry jak piszesz, to byłbym zainteresowany. Gdzie go nabyłeś i jaka jest jego cena?
    kup sobie czytnik transcend TS-RDF8K na usb 3.0 mam go i polecam z czystym sumieniem będziesz zadowolony jest on zbudowany na chipie genesys logic 3220, które są uważane za najszybsze i najbardziej kompatybilne na rynku. Stosowane tylko w wybranych, markowych czytnikach, więc moim zdaniem i lexar oraz sandisk z nich korzysta. Dobrymi czytnikami które są oparte na tym układzie będzie delock 91719 i modecom cr-level3 na usb 3.0 oba. Transfery sa bardzo dobre, a cena nie wygórowana bo za 53 zł kupisz (mowa o transcend) i transfer będziesz miał ten sam co lexar czy sandisk, które są moim zdaniem przereklamowane i ponad 2 razy droższe więc nie warto a formatów więcej odczyta bo lexar tylko 2 formaty: cf i wszystkie typu sd czyli sd,sdhc,sdxc z uhs-1. Mam karte sandisk cf extreme 32 gb 60 MB/s jak i sandisk ultra 8 gb 30 MB/s i transfery deklarowane przez producenta osiągają z zapełnioną kartą. Transfery testowałem na różnych programach. Ja przegrywałem z karty zdjęcia raw+jpeg bo zawsze tak robie. A jak jest mniej plików na karcie okolo 200 to idzie transfer jak burza że nie zdąży sie ustabilizować.
    Ostatnio edytowane przez pawelo1 ; 08-08-2012 o 15:15

Uprawnienia umieszczania postów