Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: simpleviewer, przerabial ktos ?

Początki nałogu Awatar Da__FreaK
    Miasto
    Szczecin / Cisiec

Domyślnie simpleviewer, przerabial ktos ?

Witam
    Nie jestem specem od tworzenia stron www, wiec przy malej pomocy znajomego zainstalowalem simpleviewer. Jednakze jest to bardzo okrojony skrypt, brak mozliwosci edycji czcionek etc, jednym slowem bieda. Ale jak na pierwsza galerie wystarczy. Wiadomo, apetyt rosnie w miare jedzenia. Tak tez jest u mnie. Chcialbym zmodyfikowac strone tytulowa, bo poki co jest biedna ze hej, a w dobie estetycznosci to troche malo nawet jak na publiczne pokazywanie.
    Zatem szanowni koledzy i kolezanki. Moza cos z tym fantem zrobic ? Jak, gdzie to wyedytowac ( czy jest taka mozliwosc ) aby znalezc mozliwosc poprawy owej tytulowej strony ?
    jesli ktos by byl chetny pokazac krok po kroku, o ile taka mozliwosc istnieje to ja bardzo chetnie wyslucham
    Poki co stronka wyglada tak, to ok 5 min roboty ( pierwszy raz mam do czynienia z `produkcja` www
    http://scashone.blok.pl/
    pozdrawiam
    pozdraiw

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Wszystko idzie ladnie zrobic w css'ie. Ze zrodla widac ze wszystkie wytyczne css sa zawarte w tym samym pliku. Napisz co konkretnie chcialbys poprawic

Początki nałogu Awatar Da__FreaK
    Miasto
    Szczecin / Cisiec

Domyślnie

Tezet-gdynia
    Chcialbym poprawic strone tytulowa. Zmienic czcionki na jakies sensowniejsze.Zeby byly odnosniki do pokatalogow wraz z opisami.
    Reasumujac. zeby zawarte byly na nim odnosniki do Galerii. Po prostu zeby to wygladalo jak stronka na nazwe a nie tylko `galleries i kilka widocznych galerii nieuporzadkowanych Wiesz o co chodzi

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Odezwij sie do mnie na gg: 1244994 Cos zaradzimy z wygladem

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Pytanie podstawowe
    Masz wersję darmową czy wersje PRO?
    Zaawansowane opcje są tylko w wersji PRO.

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ale nic nie stoi na przeszkodzie w zrobieniu calej otoczki w html/php + css nawet w wersji nie pro przeciez

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

W html tak, gorzej jak byś chciał zmienić elementy simpleviewer, czyli flashowe.

Uprawnienia umieszczania postów