Wie ktoś może gdzie można nabyc taka nasadkę?
Chodzi mi o sprzedaż w Polsce ewentualnie jakąś aukcję u sprawdzonego sprzedawcy.
Wie ktoś może gdzie można nabyc taka nasadkę?
Chodzi mi o sprzedaż w Polsce ewentualnie jakąś aukcję u sprawdzonego sprzedawcy.
Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia
Ale chodzi mi konkretnie o ten model lampy...
No i ta cena zabija![]()
Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia
Tez szukam, znalazlem, jeszcze nie kupilem, ale nosze sie z takim zamiarem, na tej aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68023964 sprzedawca oferuje ze moze miec do EF500 Series, i to nawet w przystepnej cenie, patrzac jak duzo dobrego moze zrobic sto-fen![]()
[OKO] - [20D | C18-55IS | C50 | S70-300APO | S600R | TAMRAC ]
Nasadki Sto-fena nie sa dedykowane pod konkretne lampy. Naklada sie je po prostu na palnik, ktory wiekszosc lamp ma w prawie identycznym wymiarze.Zamieszczone przez Gregg
Cena stofenow moze jest i podla (w porownaniu do roznych butelek po mydle ktore mozna przyciac i dopasowac), ale zarowno lampa jak i nakladka na nia jest zakupem "na lata", wiec mysle ze warto.
...
Vitez- nie jest tak dobrze, rozmiarow jest trochę, widac to na allegro. Głowica 540ez jest większa od 430 ez a ta wieksza od fl36 czy 380ex itp. Kazda inne, Metze też. Ja mam kilka kubelków z mlecznych butelek po jakiejs chemi, nielatwo odpowiednio biale i mleczne znalesć ale sa. Podobnie kilka rozmiarów sztucznych sufitów- zrobionych przez siebie i tylko jednego oryginalnego Lumiquesta. Koledzy tez dopasowywali pod Minolty i Nikosie. Chociaż niektore rozmiary się pokrywają i to pomiedzy róznymi firmami.Wszystko dziala nie gorzej od oryginałów a i brzydkie nie jest.
cześc.Ch.