Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: cyfrowy EOS pod "analogowe" szkła

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    Dla mnie to jest masochizm...
    Tego rodzaju dywagacje zostawmy dla siebie już.

Lubię lujstrzanki autofocusowe, lubię również robić foty manualnymi obiektywami. W niektórych sytuacjach (street głównie) są bardziej dyskretne i szybsze, niż autofokusowe odpowiedniki. Bo nawet na 1D i szkle z USM, ustawienie ostrości trochę trwa.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez lynx Zobacz posta
    Większość szkieł które wymieniłeś mam i prawie wszystkie działają bez problemu :wink:
    A ten naleśnik, średni na cropie, ku mojemu zdumieniu pięknie nabrał ostrości na FF :rolleyes:
    Wszystkie szkiełka będą na FF. Jeśli pójdą na 5DII, tym lepiej, zajmę się na początku szkłami, później body. Sam korpus jednak wolałbym mieć, dla mnie jest różnica w łażeniu po "mało ciekawych miejscach" z body za te 3000, niż nową piątką za ponad dwa razy tyle.

I, jeśli możesz, powiedz mi, które z tych szkieł mają problem na twoim body?

Interesuje mnie zwłaszcza bagnet Pentax K, bo ma sporo tanich, podobno całkiem dobrych stałek.
    Ostatnio edytowane przez _igi ; 03-04-2010 o 22:32 Powód: Automerged Doublepost
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Uprawnienia umieszczania postów