Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Sklepy foto - rzeczywiste

Mieszany widok

vpGregP
    Guest

Domyślnie

Do ecki74: oj, teraz to naprawde bardzo wielkie dzieki za informacje. O tym gosciu z Pszczyny to juz od kogos slyszalem, tylko nie potrafil mi podac nic konkretnego (ani adresu ani telefonu). Ale podobno facet jest, tak jak napisales, konkretny... i widze ze rowniez znany A czy moze masz jakis telefon do niego?
    Teraz szukam EF 50mm f/1.8 i znalazlem sklep w Katowicach. Cena 430, wiec nie jest drogo. Po obiektywie wiem czego moge sie spodziewac bo widzialem juz co mozna z nim zrobic. Jeszcze tam nie bylem, wiec napisze cos wiecej o sklepie jutro (po zakupie). Natomiast przy wyborze krotkiego zoom'u i dlugiego wolalbym porozmawiac z kims konkretnym, kto wlasnie pokazalby mi np. roznice miedzy jednym a drugim szkielkiem

Pozdrawiam,
    vpGregP

Początki nałogu Awatar ecki74
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vpGregP Zobacz posta
    Do ecki74: oj, teraz to naprawde bardzo wielkie dzieki za informacje. O tym gosciu z Pszczyny to juz od kogos slyszalem, tylko nie potrafil mi podac nic konkretnego (ani adresu ani telefonu). Ale podobno facet jest, tak jak napisales, konkretny... i widze ze rowniez znany A czy moze masz jakis telefon do niego?
    Teraz szukam EF 50mm f/1.8 i znalazlem sklep w Katowicach. Cena 430, wiec nie jest drogo. Po obiektywie wiem czego moge sie spodziewac bo widzialem juz co mozna z nim zrobic. Jeszcze tam nie bylem, wiec napisze cos wiecej o sklepie jutro (po zakupie). Natomiast przy wyborze krotkiego zoom'u i dlugiego wolalbym porozmawiac z kims konkretnym, kto wlasnie pokazalby mi np. roznice miedzy jednym a drugim szkielkiem

Pozdrawiam,
    vpGregP
    No i znalazłem :
    FOTO-MICHAŁ I
    Hurtownia i sklep fotograficzny
    GRZEGORZ KLOC
    43-200 Pszczyna
    tel. 032-212-85-85
    kom. 0-604-824-252
    www.foto-michal.pl

Co do obiektywu EF 50/1.8 - własnie taki kupiłem i ...... przepłaciłem choc niewiele u niego był za 369 zł - czyli najtaniej - nigdzie nie znalazłem taniej.
    a co do zooooooomu - to 70-200 2.8L jest rewelacyjny
    CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk

uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl

Uprawnienia umieszczania postów