Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Sklepy foto - rzeczywiste

Początki nałogu

Domyślnie Sklepy foto - rzeczywiste

Witajcie wszyscy!

Czy ktoś może mi podać namiary na sklepy foto w Katowicach lub Krakowie. Chcę kupić obiektyw do mojego 350d ale najpierw chciałabym pomacać, podpiąć do body, pstryknąć parę fotek itp itd. Wiem, że w sklepach internetowych jest taniej ale tam nie mam możliwości kontaktu organoleptycznego z tymże obiektywem. Najlepiej by było gdyby taki sklep prowadził różne marki (Canon, sigma, Tamron) no ale pewnie takiego nie ma?

Początki nałogu Awatar gr86
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

zaglądnij do fotojokera http://www.fotojoker.pl/sub.php?kid=677 mają obiektywy napewno
    EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |

Początki nałogu

Domyślnie

W FJ byłam ale niestety mają tam tylko Tamrony i to niestety bez modelu, który mnie ewentualnie interesuje
    MM może jest ciut lepiej ale teżraczej na stanie nie mają wielkiego asortymentu?

Początki nałogu Awatar gr86
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

to prawda, byłem ostatnio w MM i FJ przy okazji chciałem "pomacać" pare ciekawych skieł ale niebyło tych co chciałem oblukać ale i tak pare spróbowałem
    EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Początki nałogu

Domyślnie

Dzięki CYNIG!
    Ten adres to jest coś! Masz jakieś swoje doświadczenia z tym sklepem? Czy oferowane tam obiektywy są z polskiej sieci dystrybucji?

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

bralem od nich troche filtrow (dzisiaj polarka BW 77mm) i macalem pare razy obiektywy. Troche sprzetu maja, ale lepiej upewnic sie telefonicznie czy interesujace Cie szklo jest na stanie. Nie mam pojecia gdzie sie zaopatruja.

Domyślnie

Trzy sklepy, które polecam, bo pracują w nich znajomi:
    1. www.sklepfotograficzny.pl - ul. Pomorska
    2. www.fotopanorama.pl - Wielopole, budynek Dziennika
    3. m-j foto - ul. Sławkowska - dystrybutor, droogo.

Bywalec Awatar Pietro
    Miasto
    Tarnow/Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek
    Trzy sklepy, które polecam, bo pracują w nich znajomi:
    1. www.sklepfotograficzny.pl - ul. Pomorska
    2. www.fotopanorama.pl - Wielopole, budynek Dziennika
    3. m-j foto - ul. Sławkowska - dystrybutor, droogo.
    1. Kupowalem u nich mojego 350D. Jest OK.
    3. Jak nie chcesz kupowac (maja ceny z kosmosu) i wiesz dokladnie co chcesz ogladac (bylem tam swiadkiem kuriozalnego oglupiania klienta) to idz.
    Ale wyboru "wielkiego" jezeli chodzi o szkla to nie ma. - Podstawowe modele z niskiej polki + 18-85 IS + 10-22 to to co ostatnio u nich widzialem.
    Idzie Panie nowe....

Początki nałogu

Domyślnie

Dzięki Wam wszystkim. Przed wyjazdem podzwonię, żeby sprawdzić co mają a czego nie mają na stanie. sklepfotograficzny na Pomorskiej wydaje się mieć największy wybór, a ponieważ interesują mnie różne modele (Tamron 28-75mm 2,8; sigma 70-300mm APO; Canon 100-300mm; Canon 50mm 1,8 a może jeszcze coś..?) więc im więcej w ofercie tym lepiej.
    A może ktoś jeszcze zna jakiś namiar na takie sklepy w Katowicach - bedę tam na pewno na początku listopada więc przy okazji mogłabym zajrzeć tu czu ówdzie...
    Pozdrawiam TOKIN(ka)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów