Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Chrome - addons

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    yyyy że nie działa?
    No przecież to jest rozwiązanie w stylu "padła mi trzeci bieg" i odpowiedź "przechodź odrazu z dwójki na czwórke". no działa, ale to nie jest rozwiązanie. To workaround. Może fajny na sekunde, ale nie na stałe niestety.

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    to zanim zacznę - napisz tylko jeszcze co rozumiesz przez zapisywanie sesji - zapisywanie ostatnio otwartych kart czy też trzymanie 'zalogowania' na cb i innych stronach po zalogowaniu? Jak to pierwsze - to żadnych dodatków nie potrzeba, jak to drugie - to na szczęście tego nie robi (ale od tego masz opcję przy logowaniu na cb).
    Rzeczywiście nie sprecyzowałem. Mój błąd. Chodzi mi o zapamiętanie otwartych zakładek. No nie chce mi to działać i już. Zamykam Chrome, nie pyta o nic i nic się nie pojawia później. Wersja, której używam 5.0.342.7 beta.

A gwoli wyjaśnienia, trzymanie "zalogowania" na np. CB to jednak sprawa pośrednio też Chrome'a, który przechowuje ciasteczka Wystarczyby było wyłączyć ciasteczka w przeglądarce i wszystkie takie zapamiętywania poszłyby odpoczywać
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Rzeczywiście nie sprecyzowałem. Mój błąd. Chodzi mi o zapamiętanie otwartych zakładek. No nie chce mi to działać i już. Zamykam Chrome, nie pyta o nic i nic się nie pojawia później. Wersja, której używam 5.0.342.7 beta.
    OK. Znalazłem Szkoda, że nie pyta za każdym razem czy zapisać, bo używajac FF często dawałem też "nie", ale to powiedzmy kwestia przyzwyczajenia się do nowego workflow

OK, więc z rzeczy których wciąż mi brakuje, a może akurat ktoś będzie wstanie pomóc/znał odpowiedź:

- równie konfiguralny odpowiednik do LeechBlock (blokowanie danych stron w zależności od czasu spędzenia/godziny itd)
    - klikalny EXIF viewer. najlepiej prawo click z wszystkimi informacjami. Może być z histogramem odrazu To najeżdzanie myszką i oglądanie informacji w tooltipie jest dość irytujące dla mnie
    - lepsza obsługa blokowania reklam. Taka jak w FF byłaby idealna. Niestety mam problem z filtrowanie reklam, zwłaszcza googlowych (sic!) oraz tych inline, o których była mowa wyżej..

A poza tym, Chrome bardzo fajny!
    Ostatnio edytowane przez allxages ; 05-04-2010 o 19:47 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    No przecież to jest rozwiązanie w stylu "padła mi trzeci bieg" i odpowiedź "przechodź odrazu z dwójki na czwórke". no działa, ale to nie jest rozwiązanie. To workaround. Może fajny na sekunde, ale nie na stałe niestety.
    fakt, mea culpa - dla mnie druga skórka ma same plusy - większa szer, kolory etc. Ale przecież ja to nie ty
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów