Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Ludzie, idzcie glosowac!!!

Początki nałogu Awatar maro25
    Miasto
    Skawina

Domyślnie

Ale wiesz ja nie mówie o kimś kto chodzi dziwnie ubrany, nie chciałem wszczynać takiej rozmowy bo wątek jest o głosowaniu a nie o upodobaniach seksualnych ale uważam że miłość homoseksualna nie jest normalna i nie powinno się promować takich zachowań. a co do ubioru czy koloru włosów ludzi to nie mam żadnych uprzedzeń

Zablokowany Awatar Hoody
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

tak ale mi chodziło o to że im więcej widzisz tym mniej się dziwisz, myślisz że on się taki urodził ? nie on to nabył, dopóki sami ze sobą w swoim środowisku sie zadają mnie to ryba, kolega był teraz 10 dni Agentyna Brazylia, więc na parkiecie miał 5 panien (same przyszły $$$ :-)) z czego co 3cia to trans , tam to się dzieje u nas jest naprawdę mega light :-)
    bo zanim zobaczyśz dwoje facetów za rękę to może minąc pare h. :-)

Początki nałogu Awatar Coronado
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Aj aj aj... serca nie masz, tak porządnych ludzi drażnić :-( Pochwal się fotkami chociaż...
    Bylem tydzien temu w Miramar (to od TopGun) ale niestety pogoda byla kiepska. Zaczelo sie od deszczu i skonczylo na deszczu a miedzy deszczami swiatlo prosto w obiektyw. Pare pstryknalem ale nic szczegolnego. Jak wyjezdzalem byla natomiast niesamowita tecza ale nie bylo jak sie zatrzymac i ciekawie skomonowac fote. Jutro jade na kolejny pokaz i licze, ze uda sie cos lepszego upolowac.

Wiecej zdjec na szybko wrzucilem tutaj.

Załącznik 470

Załącznik 471

Załącznik 472

Załącznik 473

Załącznik 474

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Dzięki Coronado, może kiedyś i ja się wybiorę... Nie ciągnijmy już tematu, niech sobie koledzy do woli uzewnętrzniają fobie wyborcze i nie tylko, zgodnie z tematem wątku

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie Odp: Ludzie, idzcie glosowac!!!

zamykam, zeby nie bylo dalszej archeologii. zwlaszcza, ze chodzi o polityke, temat niekoniecznie mile widziany, zwlaszcza na forum hobbystycznym
    www albo tez flickr

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów