Kolejny raz bede zaiwanial do SM wiec moze sie spotamy. A w niedziele jade do Edwards AFB na pokazy. Wybierasz sie?Zamieszczone przez snowboarder
Pozdrawiam
Coronado
Kolejny raz bede zaiwanial do SM wiec moze sie spotamy. A w niedziele jade do Edwards AFB na pokazy. Wybierasz sie?Zamieszczone przez snowboarder
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Aj aj aj... serca nie masz, tak porządnych ludzi drażnić :-( Pochwal się fotkami chociaż...Zamieszczone przez Coronado
Jakie pokazy? Kurcze, cos fajnego? F22 pewnie maja tam, ale nie wiedzialem,Zamieszczone przez Coronado
ze sa jakies pokazy...
Napisz na PM
O juz znalazlem: http://www.edwards.af.mil/openhouse/
Proponuje nie rozmawiac na tematy zwiazane z polityka lub religia, kazdy ma jakis swoj swiatopoglad i nie starajcie sie go wpajac innym na sile. Czy nawet tutaj musi sie wdzierac polityka i tania agitacja? Mam wrazenie, ze zachwile zajrze do lodowki i tam tez bedzie czekala na mnie informacja na kogo mam glosowac bo bla bla bla bla bla, az sie robi niedobrze.
Zamieszczone przez muflon
Popatrz sobie na fotki ze slynnego Miramar (Top Gun) w zeszly weekend:
http://www.miramarairshow.com/
Zamieszczone przez zwoli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
f18 1 metr nad pasem, super zdjecie!
Ja Wam poweim tak: wielce to nic nie zmienia dlatego wybory wszelakie omijam szerokim łukiem, jednak ostatnia debata dała mi pewien obraz i jeśli jutro pójde to po to tylko żeby ten mniejszy odpadł, bo najgorsze zło zostało zażegnane gdy nasz najbardziej opalony kadnydat odpadł :-)
więc jest alternatywa pomiędzy dobrze a lepiej bo masakra zosała zażegnana ...
Eee, akurat F18 to ja mam na miejscu, w znacznie lepszej scenerii (patrz moje ostatnie fotki)Zamieszczone przez gonzo44
Ale F-117... B-1... B-52... ech, żona mnie czasem męczy, żeby się do Kanady przeprowadzić - może i racja, byłoby bliżej na airshows do US
![]()
O, widze ze szanowny kolega teskni za socjalizmem?Zamieszczone przez muflon
![]()
![]()
![]()
Apropo posta który został usunięty o odminnych nazwijmy to upuodobaniach...
Wszystko jest kwestją przyzwyczajenia, u nas w Polsce brak luzu i wszyscy są dobrzy sąsiedzi dopóki ktoś nie ma lepiej... i zawsze każdy narzka nic tylko oszaleć, pomijając fakt że żaden prezydent tego nie zmieni no chyba że Bill był by łaskaw kandydować może by coś dopomógł...
Miałem okazję być paręnaście razy w Amsterdamie i akurat maro25 też Ci polecam, luz luz i luz nikt nie spojrzy na Ciebie jak wyjdziesz w jednym bucie takim a innym takim, bycie tolerancyjnym to cięzka acz dobra sprawa