Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Chciałem się pochwalić ;)

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie Chciałem się pochwalić ;)

Hej

Rok temu w marcu zaczynalem przygode z A310, obecnie patrze przez wizjer trabanta i wciąż się uczę, uczę, uczę.

Jedno z moich zdjęc;
    http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=603669

Spotkało się z zainteresowaniem i wylądowało ostatecznie z pewnymi zmianami na okładce grupy "Albion".

http://www.albion.art.pl/

Ponieważ to pierwszy raz kiedy ktoś "namacalnie" docenił moją fotografię
    to się w związku z tym cieszę i chwalę ;-)

Pozdrawiam
    Parteq

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Gratulacje!!!
    Nie dziwie się że się chwalisz
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Też gratuluje

Bywalec Awatar PALOMBO
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

no no jest czym się chwalić !!
    GRATULUJE
    20D , latarka i jakieś szkło

Uzależniony

Domyślnie

Super
    Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl

Bywalec

Domyślnie

Szczerze gratuluje !
    Canon Rulezzz

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Gratulacje!
    napisz cos wiecej jak to sie odbylo, ktos zobaczyl zdjecie na plfoto? Opowiedz nam swoja historie. ;-)

Początki nałogu Awatar gr86
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

gratulacje również odemnie, oby tak dalej
    EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Gratulacje!

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44
    Gratulacje!
    napisz cos wiecej jak to sie odbylo, ktos zobaczyl zdjecie na plfoto? Opowiedz nam swoja historie. ;-)
    "opowiedz nam woja historie" haha

A bylo to tak..
    Bo w sumie troche zamieszania bylo;

Dawno temu w lipcu tego roku bylem od miesiaca w podrozy po europie, dzien pamietam bardzo dobrze; siedzialem w gatkach spocony w mieszkaniu gdzies w centrum Barcelony. Byl srodek dnia, jakies czterdziesci stopni wcieniu. Sprawdzalem poczte i bach! Mail z pytaniem czy zgodze sie na wykorzystanie mojego zdjęcia na okładke nowej płyty zespolu Albion.

"Just like that!"

Powiem szczerze (nie ma to jak wiara w siebie.. haha) ze przez pierwsze kilka sekund wpadlo mi do glowy ze plfoto.com zaczelo rozsylac spam.
    No ale po nastepnym mailu - juz ze szczegolami - zaczelismy ustalac konkrety.
    Znalezli zdjecie na fotogalerie.pl.
    Byl tylko maly problem.. Bo chcieli rawa, albo cos w sporych rozmiarach nad czym mogliby sie pobawic - wstawienie innego zdjecia w drzwiach i okienku po prawej.
    No a oryginal zostal u kumpla razem z innymi zdjeciami w Polsce - zgrany na zewnetrznym dysku i zalegal gdzies w szafie (przed wyjazdem czyscilem lapka zeby miec jak najwiecej przestrzeni na nowe foty).
    Pomyslalem i napisalem do Albiona - ze zaden problem, poprosze przyjaciela o przeszukanie dysku i jak znajdzie to podesle. Zostalo jakies trzy tygodnie do dnia tloczenia ich plyty wiec spoko...
    Pozniej juz mailujac z kawiarenek (mialem wifi, ale o kant d.. to rozbic) od Madytu, przez Granade, Gibraltar, Maroko i Lisbone ustalalismy ze jest kiszka.. Bo kumpel nie moze odpalic dysku, podobno odlaczajac od mojego lapka - nie moze dysku "zobaczyc" juz zaden inny komputer. No a lapek u mnie.. Zamieszanie, smutek, bo napisali ze potrzebuja jednak wiekszy format. Ze w takim razie wybiora inne foto. Ja im na to (tu troche walczylem o miejsce na okladce ;-) ) ze ja tam sie nie znam, ale to co maja jest niezlej jakosci i chyba na okladke wystarczy? (co za argumenty? Nie? ;-) )

Koniec koncow - nic lepszego niz na fotogalerie.pl i plfoto nie znalezlismy, a na ostatnie maile z konca sierpnia juz nie odpowiadali. Po powrocie do kraju, jakos na poczatku wrzesnia zapytalem raz jeszcze - jaki projekt na okladke wybrali, no bo jasne ze nie dostali ode mnie wiekszego formatu, wiec sie nie gniewam ;-)
    Dostaje odpowiedz ze wszystko super, okladka juz sie tloczy z moim zdjeciem, na samym cd jest rowniez zdjecie - nawet oryginal bez przerobek - i ze wszystko wyszlo bardzo fajnie.
    Plyta wlaśnie lezy obok mnie, dostalem egzempl. dla siebie, nazwisko w srodku z imieniem jest (a co! Poza zachowaniem praw autorskich do zdjecia to byl drugi warunek ;-) Booże, to ja stawialem warunki ?)

No i teraz jest ogromna satysfakcja, muzycznie nie sa mi bliscy, ale zapewne swoje grono fanow maja. Plyta wyszla zdaje sie w nakladzie 1000 egz.

Dziekuje za gratulacje,
    to mile,

Pozdrawiam,
    Parteq

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów