Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Czarne fotki na ETTL z lampą 580EX II

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Polska /Warszawa

Domyślnie

Właśnie. Jeszcze raz może dokładnie. Lampa 580ex II zamocowana na canonie 50D. Odpalam aparat lampę i pstrykam jest ok. Na ustawieniach ISO200, f/13 , 125s. Lampa działa fotki ok. Załaczam lampę lub 2 SDW 45M np tu link . http://www.e-cyfrowe.pl/fun-lampa-st...5m-p-2580.html z tej strony taka lampa jak moja. Nie przestawiając ani aparatu ani lampy na ETTL i jest czarna fotka z takimi samymi ustawieniami jak wyżej tylko dlatego że podłaczyłem lampę 45M. Nawet po wylączeniu jej jeszcze raz muszę na pusto zrobić pstryk lub dwa z lampa na takich samych ustawieniach bo jeszcze i tak po wylączeniu jest klatka na czarno pomimo ustawień i lampy na aparacie. Czy teraz ok.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Nawet jeszcze dopisze tak. Oświetlenie jest dodatkowe i swiatło zastane w ciągu dnia to sila rzeczy jak nie wyzwoli lampa błysko to bedzie zdjęcie niedoswietlone a nie czarne i brak zycia na tej klatce carne nawet zadnego wykresu na histogramie. Dane EXif są ale nic więcej.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Coś mi klawiaturai szwankuje
    Ostatnio edytowane przez Wlodas ; 02-04-2010 o 23:50 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów