Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: Przyslona 1.4 vs 2.8 IS

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez patric89 Zobacz posta
    jeżeli tylko nie jesteś zmuszony to nie sprzdawaj. 17-55 to fantastyczny obiektyw ale żaden IS nie zastąpi Ci światła f1.4
    w zasadzie to jestem. Chce tez zmienic 30D na 50D. Mysle, ze jelsi chodzi o zastosowanie 17-55 to bedzie ono wystarczajace i 50tka (w sumie szkoda) pojdzie na sprzedaz. Z poczatku chcialem tez uzyc jej do fotek dziecka ale przy 1.4 i tak nie zdaze zlapac brzdaca, bo wyleci z GO :P
    Wole zoomy, bo sa bardziej uniwersalne i latwiej (czyt. szybciej) zmienic ogniskowa niz obiektyw
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Słońce!

Jestem tak pyszny, że myślałem że Cię przekonałem że wymiana T na C to... tylko wymiana T na C...
    moj Tamron (dawno temu o tym napisalem w ktoryms tam watku :P) jakos srednio dzialal w ciemniejszych miejscach - zwyczajnie gubil sie. Zmiana za Canona da mi USM i stabilizacje oraz takie samo swiatlo jak ma Tamron + 55mm zamiast 50mm Zreszta chyba lepiej bedzie pracowac z lampa niz Tamron. Gdzies tam wyczytalem, ze tak jest..
    Ostatnio edytowane przez roshuu ; 01-04-2010 o 17:43 Powód: Automerged Doublepost
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Uprawnienia umieszczania postów