Chyba faktycznie trzeba zrobic zlot w Wawie i wybrac sie cala grupa na Zytnia.![]()
Chyba faktycznie trzeba zrobic zlot w Wawie i wybrac sie cala grupa na Zytnia.![]()
pfff za cholere im nie oddam sprawnego body...
no ja przekazuje to co mi powiedziala pani przez telefon
z tym ze moze pani nie skojarzyla o co mi wogole chodzi, tylko defaultowej odpowiedzi udzielila![]()
Canon 30D
Raczej nie skojarzyla. Body+szklo trzeba oddac gdy masz problem z FF/BF i chcesz to skorygowac pod konkretne szklo.Zamieszczone przez TommyTheCat
Gdy twoje szklo Canona wykazuje niezgodnosci (wlasnie flary czy nadmierne aberracje) to wystarczy samo szklo oddac.
Kurcze... ja to od samego początku widzę na fotkach! Myślałem, że nic na to nie poradze a tu prosze... A dopiero raptem tydzień mam aparat! Co zrobic z tym szkłem? Trzeba wysłać im na Żytnią samo szkło? Dołączyć karte gwarancyjną? Czy lepiej iść do sklepu tam gdzie kupiłem i niech sami się tym zajmą? Tylko czy wtedy nie będą chcieli całej puszki? :>
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
Czyli pakuje gwarancje i kita i wysyłam do nich? Wszystko?
PS. Takto u mnie wygląda...
Ostatnio edytowane przez Hiv ; 23-10-2005 o 11:43
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
No cóż.U mnie tak.
Coś strasznego.W tygodniu na serwis wysłyłam bo zdjęć z lampami w kadrze nie sposób zrobić.
Ostatnio edytowane przez rychu_lhotse ; 26-10-2005 o 18:17
Rychu_lhotse