Pokaż wyniki od 161 do 170 z 174

Wątek: Sprzedaż RAW-ów

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maver Zobacz posta
    David Hobby.
    A jaszcze jakiś? Ja mogę podać znacznie więcej.

A na reszte twych błyskotliwych zdan nie mam ochoty tracic czasu.
    Nie dziwie się, po takim wygłupie ciężko by było napisać coś z sensem.

Ale ja wiem po co sie robi w RAWie, w wiekszosci przypadkow po to zeby poprawiac bledy po tym co sie zepsulo.
    Czyli wracajac do tego co napisalem, to taki polsrodek dla osob ktore nie potrafia odpowiednio zrobic zdjecia.
    Lubię takich gawędziarzy, dzięki Wam nie jest nudno na forum. Zapytam jeszcze raz, masz jakieś konkrety na poparcie swoich śmiałych tez, czy tylko lubisz być kontrowersyjny? Bo z doświadczenia to raczej nie sądzę żebyś wiedział.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez czerwiniak Zobacz posta
    Po nie których odpowiedziach , mam wrażenie, że ten który bardzo dobrze naświetla swoją " surówkę" nie będzie miał obaw aby odsprzedać swoje RAWy, a ten który pie%%..y robotę, później godzinami siedzi przed kompem aby doprowadzić zdjęcie żeby ładnie wyglądały-- za żadna kasę nie odda.
    I przed tym kompem np. sobie robi sztuczne blury? Ciekawe co nimi maskuje?
    Ostatnio edytowane przez pank ; 09-04-2010 o 22:18 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uprawnienia umieszczania postów