Dlatego napisalem że po przekroczeniu 100k mnie interesuje, prosze czytać ze zrozumieniem...na allegro jest aukcja body co ma 130k przebieg i jak dla mnie może paść w każdej chwili w nim migawka...
Dlatego napisalem że po przekroczeniu 100k mnie interesuje, prosze czytać ze zrozumieniem...na allegro jest aukcja body co ma 130k przebieg i jak dla mnie może paść w każdej chwili w nim migawka...
Panasonic FZ1000 *** Canon G3X *** Canon 500D
Było:C350D|C20D|C50D/C5D/CPro1/G1X m2
http://rafalfoto.y0.pl
More86 bardzo dziękuję za informacje. Jest to dla mnie sprawa kluczowa właśnie przy zakupie 40D.
Pozdrawiam
Szczerze przyznam, ze się zdziwiłem
Do serwisu
Pytałeś konkretnie o 40D? Bo ja zadzwoniłem i zapytałem dokładnie o to co napisałeś wcześniej.
Az sam chyba zadzwonie i zapytam jak to sie ma w stosunko do innych modeli aparatow - np. 5d czy 1d mk. II
Tak, pytałem konkretnie o 40d bo taki posiadam i zawsze nurtowało mnie jak to wkońcu z tym jest. W internecie na forach są różne opinie na ten temat i w związku z tym chciałem się upewnić osobiście.
Nawet zapytałem kilka razy: Czy mając przebieg 8000 i jeśli padnie mi przy np 10000 to wymiana jest gratis? Potem zapytałem czy to ma sens, skoro jedna osoba klepnie w ciągu roku 150tys () a inna 3-4tys w ciągu 5lat i tej pierwszej wymienią gratis, a tej drugiej nie bo nie ma gwarancji? Dostałem taką odpowiedź jak pisałem wcześniej.
Może jeszcze ktoś chętny zadzwonić i się upewnić?
Podaję numer do działu technicznego Canona: 00-80-022-66-67-67 (dziwny, ale na pewno działa)![]()
czyli jeszcze raz:
jesli padnie migawka w 40d ponizej 100000klapniec to wymiana jest za free?
a jesli padnie ta wymieniona ponizej 100000 to tez? i tak kolejna i kolejna?
Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html
Widze, że jednak dużo kontrowersji wokół tego tematu. Moim zdaniem tak powinno być, zwłaszcza w sprzęcie z trochę wyżej półki.
Mi też wydaje się, że tak powinno być. W końcu jest to GWARANTOWANA ilość.