Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 48 z 48

Wątek: Zakupy w Niemczech

Domyślnie

Odgrzebuję...

Planuję bezwatowe zakupy w Niemczech. Myślałam o okolicach: Chemnitz, Stuttgart, Nuernberg... Tak naprawdę gdzieś, gdzie nie będzie bardzo daleko - ok. 600 km od Krakowa. Mogą też być okolice Berlina. Jadę specjalnie.

Zależy mi na sprawdzonym/bezpiecznym/polecanym miejscu (niekoniecznie najtańszym), w którym będę mieć pewność co do jakości sprzętu. Kupuję nowszą piątkę, kilka eLek, lampy plus kilka drobiazgów...

Myślałam o sklepach internetowych ale wolę sama sprawdzić i nie ryzykować przesyłek. Miał ktoś doświadczenia ze sprowadzaniem sprzętu z zagranicy? Moja paczka ostatnio zaginęła, później się okazało, że kuriera okradli, czekania chyba ze 2 miesiące... Po stosownych interwencjach udało się.

Będę wdzięczna za pomoc.

Domyślnie

Tak naprawdę zakupy u naszych zachodnich sąsiadów to strata czasu i pieniędzy. Choć faktycznie wybór towaru na sklepowych półkach jest znacznie większy niż u nas. To niestety ceny w rzeczywistości są bardzo zbliżone do naszych cen a gdy doliczy się dojazd lub koszty przesyłki to cała frajda z zakupów znika jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Jeśli interesują was tanie zakupy i chcecie wspomagać rozwój polskiej gospodarki to zapraszam na:
    www.ceneo.pl
    www.allegro.pl [/COLOR]

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Kolega Janko_1001 napisał ten post chyba tylko po to, zeby zareklamowac serwis sprzedający sprzet BHP Żadnego innego uzasadnienia nie widzę.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

widać, że nie bez kozery nazywają cię forumowy mądrala

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janko_1001 Zobacz posta
    widać, że nie bez kozery nazywają cię forumowy mądrala
    Oczywiście
    Podaj jeden, inny, logiczny powód, dla którego "jednopostowiec", na forum fotograficznym nagle odnajduje sie w watku cenowym i wkleja link do sklepu z gumofilcami, rękawicami i ubraniami roboczymi. Nie uwierze, że to przypadek.
    Wydaje Ci się, że jesteś sprytny i jeśli ubierzesz post w odpowiednią filozofię nikt nie zauważy, ze jesteś obdarzonym świadomością spambotem.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Proszę bardzo:
    Zapragnąłem tanich zakupów i co to co uczyniłem: włączyłem google.pl wpisałem "tanie zakupy niemcy" i na trzeciej pozycji znajduje się http://canon-board.info/archive/index.php/t-6114.html
    Przeczytałem cały wątek, a że działam spontanicznie dwie godziny później byłem już w podróży na wymarzone zakupy
    Tak jak wcześniej pisałem zakupy nie udały się!
    Z tej przyczyny nadal polecam:
    www.ceneo.pl
    www.allegro.pl

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Ale to forum o aparatch a nie gumofilcach..

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Bo do robienia zdjęć potrzeba jedynie dobrego gumofilca, kasku i maski przeciwpyłowej.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów