Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Wylecą ze szkoły za zdjęcia...

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jkl8 Zobacz posta
    Co sądzicie o takiej akcji pytania szkoły?
    A po co się tak bawić. Od razu do sądu szkołę z pozwem o naruszenie prywatności. Tym bardziej jeśli rodzice znają i akceptują te zdjęcia.

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    A po co się tak bawić. Od razu do sądu szkołę z pozwem o naruszenie prywatności....
    To szalenie ryzykowne iść na udry ze szkołą... Dziewczyny wygrają, ale "uwalą" je z chemii czy innego przedmiotu.
    Coś wiem na ten temat, bo na początku lat 80-tych walczyłem o prawo noszenia długich włosów. Maturę (z wysoką notą) skończyłem w trzeciej szkole.
    C-F-K - forever

Początki nałogu Awatar talarczyk
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    To szalenie ryzykowne iść na udry ze szkołą... Dziewczyny wygrają, ale "uwalą" je z chemii czy innego przedmiotu.
    Chyba, że akurat pozew złoży się ze zmianą dyrekcji szkoły, chociaż i tak grono pedagogiczne prawdopodobnie usadzi lub w inny sposób zmusi ucznia do zmiany szkoły.

Coś wiem na ten temat, bo na początku lat 80-tych walczyłem o prawo noszenia długich włosów.
    A więc to nie tylko dzisiaj niektórzy nauczyciele są...

Domyślnie

Coś wiem na ten temat, bo na początku lat 80-tych walczyłem o prawo noszenia długich włosów. Maturę (z wysoką notą) skończyłem w trzeciej szkole.
    hehe u mnie w technikum dyro tez rzucił mi kilka razy textem że mam ściać włosy albo nie podejde do matury, ale twardo odpowiadałem zawsze ze nie zetne.
    wiem ze pod koniec szkoły znudziły mi się długie wlosy i zaczałem je dość mocno skracac ale i tak były długawe i tak przystapiłem w dłuższych włosach do matury która zdałem dosć dobrze.

a dodam ze szkoła mundurowa
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Uprawnienia umieszczania postów