Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Wylecą ze szkoły za zdjęcia...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie Wylecą ze szkoły za zdjęcia...

Link do artykułu:
    http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,7...obejmuja_.html

Ciekawe co o tym sądzicie. Dla mnie to paranoja. Ktoś ma problemy aby odróżnić kreację od rzeczywistości. To tak jak z opinią, że Black Sabbath to sataniści itp. O tym jakie "zdjęcia" można zobaczyć na NK to już nie wspomnę.

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Ciemnogród i tyle w temacie.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    Ciemnogród i tyle w temacie.
    Nic dodac nic ujac.

"Uczą się dobrze. - Mają mnóstwo zainteresowań - Marta Konarzewska, ich polonistka i była wychowawczyni nie może się nachwalić. - Znają nie tylko lektury. Także prozę Edgara Allana Poe, Dostojewskiego, Jelinek. Kiedy mówię: "Potworne, jak u Kafki", rozumieją doskonale, bo "Proces" też już czytały.

"Co z tego, że jesteśmy niepełnoletnie, skoro nasi rodzice wiedzą o tych fotografiach i je akceptują? Na fotoblogu reprezentujemy tylko siebie, nie szkołę, bo nie ma nawet jej numeru. No i w końcu obejmując się nie robimy niczego złego" - zastanawiały się po wyjściu od wicedyrektorki. "Te zdjęcia to nasza prywatna sprawa" - uznały i ich nie usunęły."

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Po prostu brak słów.

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Myślałem, że obecna postawa szkół jest mocno liberalna w stosunku do tej jaką znam z własnego, nie najlepszego doświadczenia, i czasy zastraszania się skończyły. Liczę, że sprawa skończy się tym, że to władze szkoły będą musiały ją opuścić, najlepiej z zarzutami prokuratorskimi.

Domyślnie

Mam nadzieję, że sprawa skończy się w sądzie przeciw władzom szkoły... A ze szkoły z takim ciemnogrodem na czele to sam bym uciekał czym prędzej.

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

N-k, fotka.pl itp. co trzecia małolata robi sobie zdjęcia w bieliźnie przed lustrem, mnóstwo fot z alkoholem, narkotykami i jakoś nie ma problemu z "godnym reprezentowaniem szkoły"! Brak słów..

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

Troche śmieszy fakt, że Gazeta Wybiórcza od razu temat przestawia na tor "homofobii", co to takiego dziwnego że laski się obejmuja?? A czego to czasem one nie robią ((: a lezbijkami nie muszą wcale być... Ale Gazeta Wybiórcza od razu korzysta z okazji i sieje swoje gejowe ziarno......

A co do szkoły - szkoda komentarza, ja bym się przenosił bez wachania, co to ich obchodzi w ogóle... Stare pierdy pewnie geriatyki i im cholesterol ciśnienie podnosi we krwi...
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Początki nałogu

Domyślnie

A ja myślę tak, skoro pani wicedyrektor może naciskać na uczennice, aby usunęły swoje zdjęcia z prywatnego fotoblogu, to można również naciskać na władze szkolne o podanie przyczyny. Innymi słowy zamiast bić pianę na forum można spróbować wysłać e-mail do szkoły i spytać czemuż to tak się dzieje. Wygooglowałem, że szkoła posiada swoją oficjalną www na której oczywiście podany jest kontakt zarówno e-mail jak również telefoniczny do szkoły, ba podany jest również kontakt do rzecznika praw ucznia. Sam muszę poczytać te szkolne statuty. Warto jednak wstawić się za dziewczynami, a sądzę że jak się zrobi szum i p. wice będzie co chwilę pytana "a dlaczego" to może ktoś przemyśli sprawę.
    Co sądzicie o takiej akcji pytania szkoły?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jkl8 Zobacz posta
    Co sądzicie o takiej akcji pytania szkoły?
    A po co się tak bawić. Od razu do sądu szkołę z pozwem o naruszenie prywatności. Tym bardziej jeśli rodzice znają i akceptują te zdjęcia.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów