Cytat Zamieszczone przez akustyk
dokladnie.
co ma czlowiek do jakosci zdjec kart testowych
Ja jednak twierdze, ze testy to jednak trzeba umiec robic...

Fote karty testowej mozna zwalic na tyle samo sposobow co kazda inna... Albo nawet jeszcze gozej. Bo o ile krzywe kadry czy inne extrasy da sie wytlumaczyc "wizja artystyczna" albo slicznie wymajstrowac w szopie to klasyczna karta testowa jednak dokladnie wiadomo jak ma wygladac

Ot... Tez sztuka Co prawda blizej inzynierii jak malarstwa, ale zawsze cos...

Cytat Zamieszczone przez pn_
Ja mysle, ze nic by nie powiedzieli, bo zauwazylem na zaprzyjaznionym forum, ze tam nie gada sie o Canonie nawet w jednej setnej tyle co tu o Nikonie. Generalnie to wydaje mi sie, ze to Canonierzy maja jakis niewytlumaczalny problem z istnieniem firmy Nikon...
Odniosze jednak dokladnie odwrotne wrazenie... Sama lista watkow dotyczacych Canona jednak chyba jest tam przytlaczajaco wieksza jak tych ktore mozna znalezc tutaj o Nikonie. Wystarczy popatrzec ile postow produkuja w watkach o kazdej kolejnej puszce Canona (nie mowiac o innych systemach).

Choc wiesz... Taka refleksja usprawiedliwiajaca taki stan rzeczy mnie nachodzi...

Tak naprawde to ani my ani oni nie mamy jak pisac o puszkach Nikona zeby nawet wszyscy na raz tego bardzo chcieli. Nie ma o czym No ale moze wkoncu wyjdzie to D200... Kiedys...

Adnotacja: No i znowu offtop o nikonie