Powoli po scianie. Poprawia i to. Musza sobie zostawic cos na przyszlosc... Jak by to wygladalo jak by nagle zwolnili tempo wypuszczania nowych puszek? Co by to Nikoniarze powiedzieli![]()
Powoli po scianie. Poprawia i to. Musza sobie zostawic cos na przyszlosc... Jak by to wygladalo jak by nagle zwolnili tempo wypuszczania nowych puszek? Co by to Nikoniarze powiedzieli![]()
...
Myśle że fotograf jest troche ważniejszy od obiektywu :-)Zamieszczone przez muflon
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
detal ;-)Zamieszczone przez sergi
Ja mysle, ze nic by nie powiedzieli, bo zauwazylem na zaprzyjaznionym forum, ze tam nie gada sie o Canonie nawet w jednej setnej tyle co tu o Nikonie. Generalnie to wydaje mi sie, ze to Canonierzy maja jakis niewytlumaczalny problem z istnieniem firmy Nikon...Zamieszczone przez KuchateK
![]()
Ostatnio edytowane przez pn_ ; 21-10-2005 o 00:27
Ja natomiast zauwazylem ze coraz wiecej tu sie gada o sprzecie a coraz mniej o forografii :-(
Po to jest forum sprzetowe zeby gadac o sprzecie, nie?
Jak cena zjedzie do 8 paczek to kupuje 5D;
mimo, ze u mnie zaden aparat nie musi zarabiac.![]()
Canon Rulezzz
niby racja ;-) ze canon-board a nie foto-board... ale kiedys bylo wiecej o foto... no ale wracjac do tematu watku...
5D mnie nie przekonuje... chociaz mam ochote na FF... ale jeszcze nie teraz next time
i tez nigdzie nie jest napisane, ze to forum ma cokolwiek wspolnego z fotografiaZamieszczone przez Jac
zgadzam sie w 100%. polecam forum Nikona jako przyklad, ze mozna dzielic sympatie do sprzetu jednej marki a przy tym tez do fotografowania. dlaczego tutaj tak nie bangla...? nie wiem![]()
Zamieszczone przez TOPOL
Propozycja dla Ciebie to 24-105 4L i 100-400 4.5-5.6 L do tego 85 1.8 (albo i 85 1.2 ).
Tyle ze koszta takiej zamiany... to juz lepiej poczekac na Fuji S4 i za ta sama forse zmienic system(a ma miec lepsza rozpietosc tonalna i nie tylko...) .