Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Prośba o sample z 30D/40D i C85/1,8

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Według mnie 0414 jest trafione i ostre. Przy pozostałych wydaje mi się, że ostrość jest minimalnie za fotografowaną osobą. Pocieszę Cię tylko, że ja miałem bardziej mydlany egzemplarz i ustawianie ostrości przed obiektem było znacznie wyraźniejsze. ;-)
    Staraj się kadrować jak najciaśniej. Jak chcesz całą postać sfotografować, to wypełniaj nią cały kadr. Moim zdaniem poziom nieostrości powinien być wtedy niższy.
    Niech ktoś jeszcze rzuci okiem. Może się mylę...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Według mnie 0414 jest trafione i ostre. Przy pozostałych wydaje mi się, że ostrość jest minimalnie za fotografowaną osobą. Pocieszę Cię tylko, że ja miałem bardziej mydlany egzemplarz i ustawianie ostrości przed obiektem było znacznie wyraźniejsze. ;-)
    Staraj się kadrować jak najciaśniej. Jak chcesz całą postać sfotografować, to wypełniaj nią cały kadr. Moim zdaniem poziom nieostrości powinien być wtedy niższy.
    Niech ktoś jeszcze rzuci okiem. Może się mylę...
    Spodziewałem się czegoś więcej od szkła o 1000zł droższego niż 50/1,8 które było lepsze.
    GG: 538295
    SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misieek Zobacz posta
    Spodziewałem się czegoś więcej od szkła o 1000zł droższego niż 50/1,8 które było lepsze.
    Widziałem "gorsze" szkła za 1kzł czy za 2kzł. Nie tylko w C. ;-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Widziałem "gorsze" szkła za 1kzł czy za 2kzł. Nie tylko w C. ;-)
    Ja mogę jeszcze je oddać - więc chyba z tego skorzystam ...
    GG: 538295
    SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane

Uprawnienia umieszczania postów