Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Lampy studyjne - jakość

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Tylko weź też pod uwagę, że robiąc ślub średnim formatem w studio to „błysnąłeś” sześć ,dziewięć albo dwanaście razy. Teraz eksploatację należy przeliczyć razy dziesięć i to przynajmniej. Fakt, że kiedyś za jedno zdjęcie amatorskie można było kupić trzy litry benzyny a teraz trzeba zrobić przynajmniej dziesięć aby nabyć litr.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Domyślnie

Przyznaję rację ale w tamtych czasach był wyż demograficzny i moda na zdjęcia , ślubów było 10-15 w sobotę ( nie wspomnę chrzty , komunie itd ) a dziś zakładów i fotografujących jest x 10 a roboty 10 razy mniej . WIEM , WIEM SĄ FIRMY KTÓRE MAJĄ FUL ROBOTY . ale to wyjątki. Negatyw był drogi 3-5$ na 1 film , 1ślub to 16 błysków itd. i itp.Ale to już historia .
    Ps. 1 litr benzyny w latach 70-80 kosztował ok 5zł , poza ok 150zł a 1$- ok 110zł.:-D

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Moje 250tki Elfo mają już 20 lat i działają. I właściwie to w erze cyfry używam ich dużo rzadziej . Moda na zdjęcia plenerowe wyparła zdjęcia w studio. Teraz jak zrobię sześć, osiem sesji w studio rocznie to wszystko. A jeszcze dziesięć lat temu przyjmowałem dziesięć ślubów na sobotę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    Moje 250tki Elfo mają już 20 lat i działają. I właściwie to w erze cyfry używam ich dużo rzadziej . Moda na zdjęcia plenerowe wyparła zdjęcia w studio. Teraz jak zrobię sześć, osiem sesji w studio rocznie to wszystko. A jeszcze dziesięć lat temu przyjmowałem dziesięć ślubów na sobotę.
    Święta racja , no ale cóż wszystko się zmienia , trzeba przeżyć .
    Jedynki Piątki eLki i duperelki

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów