Zobacz wyniki ankiety: Twoje zdjęcia to ...

Głosujących
107. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Amator? Zawodowiec?

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Proszę inny zestaw pytań. Te są zbyt tendencyjne.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

jesli w niedzielnym glosowaniu pytania beda takie jak tutaj - no to biada nam

Początki nałogu Awatar Krakers
    Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Głowne zrodlo dochodu
    1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

Coś już napisał Awatar Trzaska
    Miasto
    Warszawa/Białystok

Domyślnie

Jak się można domyślic - ja je układałam. I nie wątpie, że nie wyczerpałam wszystkich możliwych wersji zarabiania na zdjęciach. Tym bardziej ze sama nie zarabiam :-) Mozna wybrac jedna z opcji - starałam się by w miare sie wykluczaly - sporadyczne zlecenia to raczej za mało by uznac fotografowanie za jeden z wielu (tu brakuje słowa "stałych") dochodów. Czepialskich zapraszam do nie wypelniania ankiety i olania jej wyników. A życzliwych i umiejących czytać między wierszami - do zagłosowania:-) A to ze nie widać jak kto głosował - owszem nie widać bo całkiem świadomie taką opcję wybrałam przy tworzeniu ankiety. Ludzie bywają drażliwi jak zaczyna się poruszać kwestie ich dochodów ;-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gr86
    szkoda, widziałem ankiety i kto w nich głosował ale to w innych wątkach, pewno coś ustawieniami
    O tym decyduje ten, kto zaklada ankiete.
    Mozna zalozyc "od czapy" - czyli tylko pare pytan i klik - gotowe... wtedy nie bedzie widac kto jak glosowal (nie jest to domyslna opcja).
    Ale mozna tez przed zatwierdzeniem watku z ankieta wczytac sie we wszelkie mozliwe opcje i przez to uatrakcyjnic nieco ankiete 8) .

Przy okazji - po tym jak pierwsza osoba zaglosuej nie da sie zmienic opcji ankiety, pytan itp - trzeba by usuwac watek i zakladac od nowa.
    Nawet moderatorzy nie maja takiej mozliwosci (i nie maja podgladu kto jak glosowal). Nie wiem jak Admin .

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ale moderatorzy mogą założyć nowy wątek z ankietą, przenieść posty ze starego i w ten sposób "oszukać trochę"
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Ale moderatorzy mogą założyć nowy wątek z ankietą, przenieść posty ze starego i w ten sposób "oszukać trochę"
    Glosow nie przeniesiesz wiec sie kapna

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów